Neler Yeni

❌İndirim Bitti! [STEAM] EA RACING MEGA COLLECTION ALMA YÖNTEMİ

EastBlxxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğukan
Dostum, sırf sana teşekkür edebilmek için üye oldum. Ben de 1 tane oyun yüzünden alamıyordum dünden beri sayende aldım.
Beklemede olan arkadaşlar için; Yeni steam hesabı açıp Nays kartım ile öğlen 12 gibi kendime hediye yolladım "beklemede" yazıyordu akşam saat 19:00 gibi hediye geldi.
Teşekkürler tekrardan

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk
Dostum, sırf sana teşekkür edebilmek için üye oldum. Ben de 1 tane oyun yüzünden alamıyordum dünden beri sayende aldım.
Beklemede olan arkadaşlar için; Yeni steam hesabı açıp Nays kartım ile öğlen 12 gibi kendime hediye yolladım "beklemede" yazıyordu akşam saat 19:00 gibi hediye geldi.
Teşekkürler tekrardan
İlgin muhteşem, teşekkür ederim. Yardımım dokunduysa ne mutlu bana 😊

xxKiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
MERTCAN ÇETİNTÜRK
Konunun amacı: Normalde bu bundle içeriğinden herhangi bir oyuna sahipseniz bundle' ı satın alamıyorsunuz, sırf indirimden unbound almak isteyenler bile 359,99 TL ödemek yerine bu bundle 200TL fiyatına alabilir,
Bundle İçeriğinde NFS HEAT, PAYBACK, HP:REMASTERED, UNBOUND, DiRT 5, GRID Legends mevcut.
https://store.steampowered.com/bundle/32318/EA_Racing_Mega_Collection/

*Şuan denedim ve ben bu yöntem sayesinde alabildim. Uzatmadan hızlıca anlatıyorum.

*Bundle içeriğinde sahip olduğunuz oyunları steam destek bölümünden kütüphanenizden kalıcı olarak kaldır deyin.

*Bundle farklı bir steam hesabından kendinize gönderin.

*Ana hesaba geri dönün hediyeyi kabul edin UNKNOWN ERROR vericek,

*Şimdi ana hesabınızdan steam destek bölümüne tekrar girerek önceden kaldırdığınız oyunları geri getirin.

*Bildirimlerden hediyeyi kabul edin. Hayırlı olsun.

Not: Bazı arkadaşlar yan hesaptan ana hesaba gift gönderirken steam/banka güvenlik amaçlı ödemeyi beklemede tutuyor, telaş yapmayın ödeme onaylandıktan sonra hediye ana hesaba otomatik gidiyor. Ortalama 1gün sürebiliyor bu bekleme süreci.
hocam vallahi bakıyorum bir şey anlamadım ya mala anlatır gibi anlatırmısınız birde kütüphanemde hiçbir bundle oyunu yok

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk
hocam vallahi bakıyorum bir şey anlamadım ya mala anlatır gibi anlatırmısınız birde kütüphanemde hiçbir bundle oyunu yok
Paketteki oyunlardan herhangi birine sahip değilseniz, direkt paketi satın alabilirsiniz

oEnesQlf

80+ Silver
Bende heat var onu kaldırıp kendi hesabımdan alsam olur mu ?

JSezar

80+ Silver

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk
Bende heat var onu kaldırıp kendi hesabımdan alsam olur mu ?
kendi hesabınızdan almaya çalıştığınızda hata veriyor (pakette hesaptan kaldırılan oyun mevcut diye) ödemeyi tamamlatmıyor.

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Gürkan Yıldırım
sayende aldım hocam teşekkür ederim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
Konunun amacı: Normalde bu bundle içeriğinden herhangi bir oyuna sahipseniz bundle' ı satın alamıyorsunuz, sırf indirimden unbound almak isteyenler bile 359,99 TL ödemek yerine bu bundle 200TL fiyatına alabilir,
Bundle İçeriğinde NFS HEAT, PAYBACK, HP:REMASTERED, UNBOUND, DiRT 5, GRID Legends mevcut.
https://store.steampowered.com/bundle/32318/EA_Racing_Mega_Collection/

*Şuan denedim ve ben bu yöntem sayesinde alabildim. Uzatmadan hızlıca anlatıyorum.

*Bundle içeriğinde sahip olduğunuz oyunları steam destek bölümünden kütüphanenizden kalıcı olarak kaldır deyin.

*Bundle farklı bir steam hesabından kendinize gönderin.

*Ana hesaba geri dönün hediyeyi kabul edin UNKNOWN ERROR vericek,

*Şimdi ana hesabınızdan steam destek bölümüne tekrar girerek önceden kaldırdığınız oyunları geri getirin.

*Bildirimlerden hediyeyi kabul edin. Hayırlı olsun.

Not: Bazı arkadaşlar yan hesaptan ana hesaba gift gönderirken steam/banka güvenlik amaçlı ödemeyi beklemede tutuyor, telaş yapmayın ödeme onaylandıktan sonra hediye ana hesaba otomatik gidiyor. Ortalama 1gün sürebiliyor bu bekleme süreci.
Eline emeğine sağlık dostum.

Durduk yere gitti 200tl :)

The GodFather

80+ Silver
Bana geldi şuan bekleyin bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana geldi bekleyin bence

Dostum bekle bence bana geldi şuan

hocam tekrardan çok teşekkürler beklemeden sonra 17 saat içinde geldi
Knk oyun bana da geldi ama kabul ede basıyorum böyle hata veriyor kabul edemiyorum hediye kutumda duruyor bunu nasıl kabul ederim

Ekler

• FE5BB640-435B-4D38-B44F-2686339685FF.png
    FE5BB640-435B-4D38-B44F-2686339685FF.png
    548.9 KB · Hit: 54

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Knk oyun bana da geldi ama kabul ede basıyorum böyle hata veriyor kabul edemiyorum hediye kutumda duruyor bunu nasıl kabul ederim
Sildiğiniz oyunu destek kısmından tekrar hesabınıza ekleyin sonra kabul edin.

Top Bottom