Onatin09
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Aynen hocam öyle sorun yok şimdi 3.sorun güven mevzusu.Hocam geçen ekleyip oyun attım, öyle bir şey yok.
Aynen hocam öyle sorun yok şimdi 3.sorun güven mevzusu.Hocam geçen ekleyip oyun attım, öyle bir şey yok.
Nasıl gelmedi direkt kütüphanene eklenmiyor muBen gece aldım ama henüz gelmedi
Yan hesaptan hediye olarak attım beklemede diyorNasıl gelmedi direkt kütüphanene eklenmiyor mu
Nasıl gelmedi direkt kütüphanene eklenmiyor mu
aynen bende de böyle oldu hocam maalesef fixlemişler sanırım bekleyip görücez ama büyük ihtimal iade ederler.Yan hesaptan hediye olarak attım beklemede diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Herkeste mi olmaya başladı? Acaba ondan mı bekletiyorlar işlemleriYan hesaptan hediye olarak attım beklemede diyor
Alıntıyı görüntüle
Bende naysla almıştım beklemeye aldı yan hesaptan dolayı mı başka bir şeyden mi anlayamadımBen gece aldım ama henüz gelmedi
Kendi hesabımdan NFS Heat ve Payback oyununu sildim hediye atmaya çalıştığımda aşağıdaki şekilde hata veriyor yardımcı olabilir misiniz?
Bekleme veren arkadaşlar, yan hesaptan gift gönderirken ödeme ekranında kart bilgileri girerek mi alıyorsunuz? Yoksa steam cüzdanınızdaki bakiyeden mi ödemeye çalışıyorsunuz. Sanırım bu noktada bir problem oluyor. Kart bilgisi girerek karttan alınca bir problem olmaması lazım çünkü.Yan hesaptan hediye olarak attım beklemede diyor
Alıntıyı görüntüle
Kart bilgilerini girerek denemiştim hatta naysla denedim bekletti. Saçma durum anlamadım ben deBekleme veren arkadaşlar, yan hesaptan gift gönderirken ödeme ekranında kart bilgileri girerek mi alıyorsunuz? Yoksa steam cüzdanınızdaki bakiyeden mi ödemeye çalışıyorsunuz. Sanırım bu noktada bir problem oluyor. Kart bilgisi girerek karttan alınca bir problem olmaması lazım çünkü.
Gün içerisinde hala alabilen arkadaşlar var.
bende direk oldu hocam anında geldi hatta hediye vb. Not 30 dk önce yaptım.Kart bilgilerini girerek denemiştim hatta naysla denedim bekletti. Saçma durum anlamadım ben de