Güvenilir bir kişi bulun o size hediye atsın siz ona atın.Agalar sorunum büyük Para Main hesabımda cüzdan bakiyesi olarak ne yapa bilirim hiç arkadaşımda yok bana bi taktik verin lütfen.
Güvenilir bir kişi bulun o size hediye atsın siz ona atın.Agalar sorunum büyük Para Main hesabımda cüzdan bakiyesi olarak ne yapa bilirim hiç arkadaşımda yok bana bi taktik verin lütfen.
2.sorun size söyleyeyim hocam hediye atmak için minimum 3gün arkadaş olmamız gerekli.steamin kuralları buGüvenilir bir kişi bulun o size hediye atsın siz ona atın.
Öyle bişey mi var hocam2.sorun size söyleyeyim hocam hediye atmak için minimum 3gün arkadaş olmamız gerekli.steamin kuralları bu
O zaman arkadaş listenizden birine yaptırmalısınız :/2.sorun size söyleyeyim hocam hediye atmak için minimum 3gün arkadaş olmamız gerekli.steamin kuralları bu
ben öyle biliyom.Öyle bişey mi var hocam
Steam politikalarını okudum öyle bir şey yazmıyorben öyle biliyom.
Hocam siz yeni hesap açıp mi attınız?Konunun amacı: Normalde bu bundle içeriğinden herhangi bir oyuna sahipseniz bundle' ı satın alamıyorsunuz, sırf indirimden unbound almak isteyenler bile 359,99 TL ödemek yerine bu bundle 200TL fiyatına alabilir,
Bundle İçeriğinde NFS HEAT, PAYBACK, HP:REMASTERED, UNBOUND, DiRT 5, GRID Legends mevcut.
https://store.steampowered.com/bundle/32318/EA_Racing_Mega_Collection/
*Şuan denedim ve ben bu yöntem sayesinde alabildim. Uzatmadan hızlıca anlatıyorum.
*Bundle içeriğinde sahip olduğunuz oyunları steam destek bölümünden kütüphanenizden kalıcı olarak kaldır deyin.
*Bundle farklı bir steam hesabından kendinize gönderin.
*Ana hesaba geri dönün hediyeyi kabul edin UNKNOWN ERROR vericek,
*Şimdi ana hesabınızdan steam destek bölümüne tekrar girerek önceden kaldırdığınız oyunları geri getirin.
*Bildirimlerden hediyeyi kabul edin. Hayırlı olsun.
ben öyle biliyom.
3 gün olayı diye bir şey yok diye biliyorum ben farklı hesaptan hediye atmıştım kendime 10dk öncesinde arkadaşlık eklemiştimKanka ben denedim atılıyordu emin misin 3 gün olayından ( bilen varsa aydınlatsın bizi pls)
ben geçen birine arkadaşlık atdım oyunu atamadım herkese atılıyordu bitek yeni arkadaşlık atdığım adama hediye gitmiyordu3 gün olayı diye bir şey yok diye biliyorum ben farklı hesaptan hediye atmıştım kendime 10dk öncesinde arkadaşlık eklemiştim
evet öyle bir şey yokmuş ben 40tl hediye cüzdan ile denemişdim onda 3 günlük kısıtlama var ama oyunlarda felan yokmuş.3 gün olayı diye bir şey yok diye biliyorum ben farklı hesaptan hediye atmıştım kendime 10dk öncesinde arkadaşlık eklemiştim
Hocam geçen ekleyip oyun attım, öyle bir şey yok.2.sorun size söyleyeyim hocam hediye atmak için minimum 3gün arkadaş olmamız gerekli.steamin kuralları bu