Neler Yeni

❌İndirim Bitti! [STEAM] EA RACING MEGA COLLECTION ALMA YÖNTEMİ

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Agalar sorunum büyük Para Main hesabımda cüzdan bakiyesi olarak ne yapa bilirim hiç arkadaşımda yok bana bi taktik verin lütfen.
Güvenilir bir kişi bulun o size hediye atsın siz ona atın.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
ben öyle biliyom.
Steam politikalarını okudum öyle bir şey yazmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konunun amacı: Normalde bu bundle içeriğinden herhangi bir oyuna sahipseniz bundle' ı satın alamıyorsunuz, sırf indirimden unbound almak isteyenler bile 359,99 TL ödemek yerine bu bundle 200TL fiyatına alabilir,
Bundle İçeriğinde NFS HEAT, PAYBACK, HP:REMASTERED, UNBOUND, DiRT 5, GRID Legends mevcut.
https://store.steampowered.com/bundle/32318/EA_Racing_Mega_Collection/

*Şuan denedim ve ben bu yöntem sayesinde alabildim. Uzatmadan hızlıca anlatıyorum.

*Bundle içeriğinde sahip olduğunuz oyunları steam destek bölümünden kütüphanenizden kalıcı olarak kaldır deyin.

*Bundle farklı bir steam hesabından kendinize gönderin.

*Ana hesaba geri dönün hediyeyi kabul edin UNKNOWN ERROR vericek,

*Şimdi ana hesabınızdan steam destek bölümüne tekrar girerek önceden kaldırdığınız oyunları geri getirin.

*Bildirimlerden hediyeyi kabul edin. Hayırlı olsun.
Hocam siz yeni hesap açıp mi attınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Red Comandante
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Yazılım, Oyun

Onatin09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bahtiyar IsmiGuzel
3 gün olayı diye bir şey yok diye biliyorum ben farklı hesaptan hediye atmıştım kendime 10dk öncesinde arkadaşlık eklemiştim
ben geçen birine arkadaşlık atdım oyunu atamadım herkese atılıyordu bitek yeni arkadaşlık atdığım adama hediye gitmiyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 gün olayı diye bir şey yok diye biliyorum ben farklı hesaptan hediye atmıştım kendime 10dk öncesinde arkadaşlık eklemiştim
evet öyle bir şey yokmuş ben 40tl hediye cüzdan ile denemişdim onda 3 günlük kısıtlama var ama oyunlarda felan yokmuş.

Nefer26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mert
Kardeşimle kendime aldık. Teşekkürler uğraşınız için. :D Oynayacağımdan değil ama hakikaten bedava. Şimdi bir Türkçe paket yaparız tamamdır. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,930
Üyeler
164,751
Son üye
A Thief's End
Top Bottom