Tek taraflı takipten çıkanlar ne ayak?

şakşukacı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
709
Forumda olmasak ağzımı yayarak konuşurum bunlara. Oğlum hayırdır üst insan mısın, aranan bulunamayan bir insan mısın ben seni sanki çok sevdiğim için mi takip ediyorum. Yemin ederim ayar oluyorum takipten çıkıp beni çıkarmayanlara. Tatmin mi oluyorlar acaba? Valla hayatım boyunca birini çıkarıyorsam her türlü çııkardım şu şekil rezil işlere girmedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu değişikler hakkında?

ağıza alınmayacak sözleri hakeden bir insan topluluğu çok bir ekstrası yok tek tek ara bul yakınsa bide arayıp sövüyorum ben

Lisede dil sınıfındaki öğretmenim de beni takipten çıkmış ama beni çıkarmamış. Büyük ihtimal sürekli kullanıcı ismi değiştirdiğimden kim olduğumu anlayamadı. Tek taraflı takipten çıkanların hakkı 3 şamar 2 tekme fazla söze gerek yok. Madem takip etmek istemiyorsun o zaman beni de uğraştırma. Sosyal medya uygulamalarının bu güncellemeyi getirmesi gerek aslında, bizim takip ettiğimiz ama bizi takip etmeyen "ŞAHIS"' ları gösteren bir sekme gibisinden. Bunu yapan 3. parti dış uygulamalar var ama hesapları risk altına aldığı için pek yanaşmıyorum ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,423
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri