Tekel markete sigara anketi

Suloepica

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhabalar az önce markete cola almaya gitmiştim bitane Kent sigara markasında çalışan bayan geldi sigara kullanıyor musunuz diye sordu bende hayır kullanmıyorum dedim zaten kullanmıyorum. Bi anket var bunu doldurmam lazım birkaç kişiye sorarak memnun musunuz değil misiniz diye sizi 1 ay sonra arayıp neden memnun olup olmadığımı veya neden döndüğümü sorucaklarmış Winston slender 7 den Dark Blue ya döndüm demeniz yeter dedi bende tamam dedim ismimi zaten 18 yaş altıyım tablete 18 diye girdi birde telefon numaramı sisteme girdi herhangi bir sorun olmaz değil mi ? Sigara kullanmıyorum çünkü saçma bir şeyler olmasını istemem

Bir sorun olmaz, boş yere anket doldurup para kazanıyorlar. Sana sokakta reklam kağıdı dağıtanlar gibi düşün. Aradıklarını 1 kere bile görmedim.

Bir sorun olmaz, boş yere anket doldurup para kazanıyorlar. Sana sokakta reklam kağıdı dağıtanlar gibi düşün. Aradıklarını 1 kere bile görmedim.
Çok çok teşekkürler. Sigara içmiyorum şimdi ararlar şans eseri annem açar telefonu falan hani saçma sapan bir şeyden dolayı ailemin güvenini kırmak istemem.

Çok çok teşekkürler. Sigara içmiyorum şimdi ararlar şans eseri annem açar telefonu falan hani saçma sapan bir şeyden dolayı ailemin güvenini kırmak istemem.
İçiniz ferah olsun arasalar bile kayıt olduğum siteler verilerimi satmıştır vesaire diyerek geçiştirebilirsiniz. Tamamen firmanın verdiği gereksiz bir görev, aslında gereksiz değil ama çalışanların hadi bitsin de gidelim kafasında yaptığı için sigara içene de içmeyene de sorduğu sorular :)

Olanı anlatırsınız? Niye güvenleri kırılsın?

Merhabalar az önce markete cola almaya gitmiştim bitane Kent sigara markasında çalışan bayan geldi sigara kullanıyor musunuz diye sordu bende hayır kullanmıyorum dedim zaten kullanmıyorum. Bi anket var bunu doldurmam lazım birkaç kişiye sorarak memnun musunuz değil misiniz diye sizi 1 ay sonra arayıp neden memnun olup olmadığımı veya neden döndüğümü sorucaklarmış Winston slender 7 den Dark Blue ya döndüm demeniz yeter dedi bende tamam dedim ismimi zaten 18 yaş altıyım tablete 18 diye girdi birde telefon numaramı sisteme girdi herhangi bir sorun olmaz değil mi ? Sigara kullanmıyorum çünkü saçma bir şeyler olmasını istemem
3 5 kuruş kazanmaya çalışan anketçiler işte hiç bir şey olmaz için rahat olsun
Post automatically merged:

Olanı anlatırsınız? Niye güvenleri kırılsın?
sigara içtiğini fln sanarlar ailesinin o yüzden güveni krıılır diyor.
Post automatically merged:

Bakkalda çalışmıştım bir kaç ay.Kent çalışanı abla gelmişti banada tabi ben içmiyodumda içiyoz dedik numaramı yazdı.3 saat sonra robot aradı sordu işte memnun musun kaç yıldır içiyon vs.Kısaca kadın burdan para kazanıyor.Bende o zaman yardımcı olmuştum.

Bilgilendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için

Hocam az önce aradılar hala kent kullanıyor musunuz diye bende geçiştirmek için evet dedim. Sonra eski kullandığınız marka neydi dedi hatırlamıyorum dedim geçiştirmek amaçlı. Telefon numaranız isiminiz sisteme kayıtlıdır dilediğiniz zaman kaldırabilirsiniz falan dedi.

Aldığım tekelle anlaşmalı sürekli alan kullanıcılardan yorum almak için yapıyorlar diye biliyorum seni arayıp soruyorlar memnunmusunuz diye

Geri