Neler Yeni

Teknik servis sıvı metal soğutma uygularlar mı ?

cevher_T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cevher
Merhabalar ben Acer nitro Intel i5 12450H işlemci ve rtx 3050 8 GB ram var pubg CS2 88 92 derece bana normal gelmedi işlemciye limit de koydum bir fayda etmedi teknik servis göndersem onlar sıvı metal soğutma ve ram eklerler mi

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Öncelikle 88 92 dereceler laptop için normal özellikle altında soğutucu yoksa soğutucun olsa 88 85 arası gezer. İşlemciye limit teknik olarak koyamazsın düşürebileceğin bir seviye var idle da 30 w çeken max turboda 95 w çeken işlemciyi kaça sınırlayabilirsin ? Stok olarak termal macun sürülü geldiyse sıvı metal uygulayacaklarını sanmıyorum uygulayacaklarsa da ücrete tabii yaparlar ayrıca sıvı metal soğutma değil soğutma bloğuyla işlemci arasında ısı transferini sağlayan materyaldir. Ram alıp gönderirsen takabilirler diye düşünüyorum veya ordan da alabilirsin ama alıp göndereceğinden daha pahalı olabilir teknik servislerde pahalı oluyor.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Görkem çetinkaya
Merhabalar ben Acer nitro Intel i5 12450H işlemci ve rtx 3050 8 GB ram var pubg CS2 88 92 derece bana normal gelmedi işlemciye limit de koydum bir fayda etmedi teknik servis göndersem onlar sıvı metal soğutma ve ram eklerler mi

Hayir yapmiyorlar

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hocam peki tam arttirsam isi düşermi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ram arttırmak ısıyı düşürmez ama 2 kanal çalıştırman sistemin performansına + olur. Fan alabilirsin laptop soğutucu dark luna baya ucuzdu forumda konusu da var bende kullanıyorum ucuz yollu kaliteli soğutucu. Ayreten iletim değeri yüksek bir macun alıp sürebilirsin veya garantiye gönderebilirsin hem temizlik hem macun sürme bahanesiyle macunu kutunun içine koyarsan sürerler muhtemelen yapabileceklerin bunlar.

Top Bottom