Neler Yeni

Teknisyenle tartıştığım için rapor yazılmadı

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Merhaba dostlar bundan tam 1ay önce diz mr çektirmiştim fakat mr a gittiğimde ordaki teknisyenle baya bi tartıştık
Neyse mr çektim eve geldim 1 hafta 2hafta derken rapor çıkmadı(teknisyenin en geç 20gün içinde yazması gereken rapor) fakat e nabızdan kontrol ettiğimde rapor kısmı boştan Rapor yok şeklinde değiştirilmişti
Bu sorunu nasıl çözerim acaba gidip onunla konuşursam tekrar tartışma çıkacak ve malum dokunulmaz oldukları için haksız çıkacam

heryman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İlker
Merhaba dostlar bundan tam 1ay önce diz mr çektirmiştim fakat mr a gittiğimde ordaki teknisyenle baya bi tartıştık
Neyse mr çektim eve geldim 1 hafta 2hafta derken rapor çıkmadı(teknisyenin en geç 20gün içinde yazması gereken rapor) fakat e nabızdan kontrol ettiğimde rapor kısmı boştan Rapor yok şeklinde değiştirilmişti
Bu sorunu nasıl çözerim acaba gidip onunla konuşursam tekrar tartışma çıkacak ve malum dokunulmaz oldukları için haksız çıkacam
cimere yaz

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cimere yaz
İsmini cismini bilmiyorum gece yarısı gitmiştim ameliyat günü bekliyordum bu olay yüzünden her şey p@ç oldu gidip ağzını yüzünü dağıtasım var

Top Bottom