buisimsadecebanait
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 282
Arkadaşlar teknobiyotik mk1 sistemi 6 gün önce sipariş verdim hala kargoya verilmedi teknobiyotikten sistem alacaksanız 2 kez düşünün
dostum çok sipariş olabilir bu yüzden bekleyebilirsin ve 6 gün çok süre değilArkadaşlar teknobiyotik mk1 sistemi 6 gün önce sipariş verdim hala kargoya verilmedi teknobiyotikten sistem alacaksanız 2 kez düşünün
Dostum adamlar motor değil ya. Arkadaşıma 3 günde geldi, şans işi.Arkadaşlar teknobiyotik mk1 sistemi 6 gün önce sipariş verdim hala kargoya verilmedi teknobiyotikten sistem alacaksanız 2 kez düşünün
kötülemek değil eleştiri hocam laflarınıza dikkat edelimBi markayi bu kadar kolay kotulemenizi onermem 6 gun gayet de normal bir sure.
Her sitede olabilir şans dostum.Arkadaşlar game garajda böyle bir sorun olur mu?
Ben sipariş ettikten 5 gün sonra elime ulaştı mersinde oturuyorumSen sipariş edene kadar sana tapıyorlar.
Sonra ise bu...
Tamam eleştiri sıkıntı yokta harbi 6 gün iyi. İnsanlar dolar artmadan hayvan gibi sistem alıyor günde 300 tane sistem yapmaya çalıştıklarını söylediler adamlar motor değil ya hocam?kötülemek değil eleştiri hocam laflarınıza dikkat edelim