MrMurat 80+ Bronze Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1,519 Dahası Reaksiyon skoru 1,142 İsim Murat Çeler 9 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Mechanist yazmış: Yok hocam iletişim konusunda iyiler 1 sinerji 2 teknobiyotik bu konuda iyi. Devamı için tıklayın... Şikayetvarda birçok kişiye geri dönüş yapmamışlar maile ondan bu kanıya vardım hocam
Mechanist yazmış: Yok hocam iletişim konusunda iyiler 1 sinerji 2 teknobiyotik bu konuda iyi. Devamı için tıklayın... Şikayetvarda birçok kişiye geri dönüş yapmamışlar maile ondan bu kanıya vardım hocam
Mechanist 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 4,132 Dahası Reaksiyon skoru 3,310 Yaş 22 Konum İstanbul İsim Sarp Yılmaz 9 Haziran 2020 #15 MrMurat yazmış: Şikayetvarda birçok kişiye geri dönüş yapmamışlar maile ondan bu kanıya vardım hocam Devamı için tıklayın... Yani ben ne zaman mesaj göndersem sinerji anında cevaplar teknobiyotik de 2-3 saate dönüş yapar.
MrMurat yazmış: Şikayetvarda birçok kişiye geri dönüş yapmamışlar maile ondan bu kanıya vardım hocam Devamı için tıklayın... Yani ben ne zaman mesaj göndersem sinerji anında cevaplar teknobiyotik de 2-3 saate dönüş yapar.