Neler Yeni

Teknobiyotik A2.5 upgrade

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Gökhan Pehlivan

Bu bilgisayara rx570 armour 4gb 256 bit ekran kartı takıcaktım. İnternet kafesi olan bir abim var ona söyledim özellikleri. Hep AMD kullanmışsın ekran kartında ve işlemcide. AMD 1 yıl sonra ısınma problemi çıkartır ve ekran kartı da eski bir ekran kartı stoklarında varsa bile eskidir performans düşüşü yaşarsın onun yerine i5 bir işlemci, Nvida bir ekran kartı kullan dedi. Siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında. Ben AMD ryzenin intelden performans olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
İ5 işlemci ne kadarmış biliyor mu? Sistem güzel, anakartı B450 yaparsan çok iyi olur.

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Kankam kusura bakmada sorduğun şahıs bu konuda gram bilgisi yokmuş. Amd nin ısınma devri ryzen ile beraber bitti için rahat olsun

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
sistem gayet iyi Psu ve anakartı değiştirdiğin zaman bide rx 570 takarsan sıkıntı olmaz psu 350w değiştirirsen senin için daha iyi olur

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Peki ısınma sorunu olurmu yani 2-3 yıl sonra bir sıkıntı çıkarır mı ekran kartı veya işlemci

Yok ısınmaz. Ama 1 yılda bir termal macun yenilemen lazım. İntel işlemci alsan bile termal macun yenilemen gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bu arada MSI Armor serisi kronik ısınma sorunlu farklı bir model tercih et imkan var ise

Bir sorunu yok. UV yaparak çözülebilir.

Top Bottom