M M.U.M 80+ Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 275 Reaksiyon skoru 94 15 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 samet4747 yazmış: evo olmayan modellerden şikayet geliyor asus boşunamı evoyu yaptı? Devamı için tıklayın... Boşuna yaptı demiyorum, videoyu izle isinma sorunu var mı yok mu . Hatta tuf evo inceleme videosunda ilk 3 dk içersinde bu konudan bahsediyor
samet4747 yazmış: evo olmayan modellerden şikayet geliyor asus boşunamı evoyu yaptı? Devamı için tıklayın... Boşuna yaptı demiyorum, videoyu izle isinma sorunu var mı yok mu . Hatta tuf evo inceleme videosunda ilk 3 dk içersinde bu konudan bahsediyor
samet4747 Cezalı 80+ Platinum Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 10,336 Reaksiyon skoru 7,412 15 Ağustos 2020 #15 MuminisT yazmış: Boşuna yaptı demiyorum, videoyu izle isinma sorunu var mı yok mu . Hatta tuf evo inceleme videosunda ilk 3 dk içersinde bu konudan bahsediyor Devamı için tıklayın... istediğini yapabilirsin ben bir amd fanı olarak EVO olmayan modelleri önermem sen bilirsin kötü değil ama evo olsun isterdim ben
MuminisT yazmış: Boşuna yaptı demiyorum, videoyu izle isinma sorunu var mı yok mu . Hatta tuf evo inceleme videosunda ilk 3 dk içersinde bu konudan bahsediyor Devamı için tıklayın... istediğini yapabilirsin ben bir amd fanı olarak EVO olmayan modelleri önermem sen bilirsin kötü değil ama evo olsun isterdim ben