Neler Yeni

Teknobiyotik cayma hakkı

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Teknıbiyotikten bilgisayar kasası almıştım 730 tl ye fakat firmadan anlaşmalı kargo kodu alıp ürünü cayma hakkı sebebi ile iade ettim. Kendi sitelerinde cayma hakkından kaynaklanan tüm masraflar SATICI ya aittir diye büyük harflerle yazmalarına rağmen iade ücreti olarak 566 tl yatıracağız demişler. Müşteri hizmetlerini aradım dediler ki kargo ücretini siz ödeyeceksiniz. Dedim cayma hakkıyla gönderdim ürünü hiç açmadım. Bir de mevzu şu ki 171tl eksik yatırıyorlar benim kargo masrafım 89 tl. Dedim 171tl neyin kargosu, dediler ki size gönderirken ki kargo ücreti de dahil orada koptum zaten. Tüm masraflar satıcıya ait olmasına rağmen hem geliş hem de gidiş ücretini kesiyorlar. Ben nereye başvurayım hakkımı aramak için. Bu arada teknobiyotik den de hiçbir şey almayın. 5 tane şirketten alışveriş yaptım hiçbirinde sıkıntı olmadı ama teknobiyotik müşteri hizmetleri sürekli saçma sapan cevaplar veriyorlar kargo kodunu bile zorla aldım düşünün. Sitede bulunan cayma hakkına dair ibare de şu;
14. Cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar SATICI’ ya aittir.

Ekler

• Screenshot_2022-07-01-12-01-14-591_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg
    Screenshot_2022-07-01-12-01-14-591_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg
    507.3 KB · Hit: 61

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
Deniz Bey
saçmalık bencede

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şikayet et yanlarına kalmasın. Mahalle bilgisayarcısından bile daha kötüler.

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl bir yol izleyebilirim şikayet için bilgin var mı bu konular hakkında

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
THH'ye başvurman yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

E-devlet üzerinden başvurabilirsin en kolay. Ya da hiç bilmiyorsan bulunduğun ilçedeki tüketici hakem heyetine başvur.

Son düzenleme:

WhoCares

80+ Gold
hiç ismini bile duymamıştım böyle indirim var diye bilinmedik yerlerden almakta sıkıntı

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hiç ismini bile duymamıştım böyle indirim var diye bilinmedik yerlerden almakta sıkıntı
İsmi duyulmamış bir firma değil. Oldukça piyasada köklü ve bilindik bir firma ama bana göre piyasadaki en saygısız müşteri temsilcilerine sahip ve bencil firma.

Top Bottom