Neler Yeni

Teknobiyotik.com sitesinden ürün aldığınızda dikkat edin! Yurtdışı Cihazlar..

volkan89

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
volkan doğan
Teknobiyotik.com sitesinden aldığınız ürünlere dikkat edin lütfen. benim gibi mağdur olmayın.

siteden aldığınız ürünlerin bazıları YURTDIŞINDAN gelme, yani Türkiye garantisi yok...
benim almış olduğum
asus anakart ve amd işlemci yurtdışından gelme imiş. ve Türkiyede kayıtlı olmadığı için garanti dışı kalıyormuş..
sitenin cevabı ise garantisi biziz... !!

Sizde güvendiğiniz ve bildiğiniz site haricinde ürün almayın benim gibi mağdur olmayın..

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hazar Salman
Merhaba, Teknobiyotik.com sitesi gerçekten kaliteli bir sitedir. Yerine gidip ürünü elden teslim aldığımda bana içeriyi gezdirmişlerdi. Ofislerine kadar girdim. Sadece 1 sistem bilgisayarı ve monitör aldığım halde. Bence sen biraz fazla celallenmiş gibi gözüküyorsun. Site kendisi garanti verdiyse emin ol arkasında duracaktır.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Teknobiyotik.com sitesinden aldığınız ürünlere dikkat edin lütfen. benim gibi mağdur olmayın.

siteden aldığınız ürünlerin bazıları YURTDIŞINDAN gelme, yani Türkiye garantisi yok...
benim almış olduğum
asus anakart ve amd işlemci yurtdışından gelme imiş. ve Türkiyede kayıtlı olmadığı için garanti dışı kalıyormuş..

Sizde güvendiğiniz ve bildiğiniz site haricinde ürün almayın benim gibi mağdur olmayın..
İthalatçı garanti dediğimiz durum tam olarak bu işte. Firma ürünü ithal ediyor, sonra size satıyor ve fatura kesiyor. Siz sorun yaşadığınızda muhatap olarak asus değil aldığınız yer oluyor. Siz onlarla sorununuzu çözmeye çalışın, olmazsa duruma göre thh başvuru yaparsınız.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Furkan Görür

benim almış olduğum

Türkiye den aldığınız ürünlerin faturası varsa 2 yıl garanti süresi vardır. İsterse firma 6 ay dese dahi yine 2 yıldır. THH'ye başvuru yapabilirsin çünkü kanun var. Sadece faturası olsun ve servisin garanti yok diye bir belgesini alabilriseniz daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ithalat garantili almışsınız. İthal eden firma hangi ise o garantiden sorumludur. Yani asus marka alıp X firmanın garantisine sahip olabilirsiniz bu sebeple ithal garantili ürünler daha ucuza satılıyor bakınız: iphone 16 serisi resmi garanti ile ithal garanti arasındaki fiyat farkı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,552
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom