Neler Yeni

Teknobiyotik Dolandırıcılık

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ben aynı zamanda farklı bir forumu daha takip ediyorum.Orada bir arkadaşımız bu siteden Monitör almış fakat 2. el çıkmış monitör.Kutusu yırtık pırtık gelmiş ve ürünün garantisini okuttuğunda ürünün garantisi mayısta başlamış zaten.Fakat arkadaşımız ürünü Haziranda almış.Yani başkası kullanmış iade etmiş ve bu arkadaşa geri satmışlar.Şimdide kabul etmiyorlarmış sadece bilgilendirmek istedim.

Vatan-itopya ve incehesap dışında bence bir siteden alışveriş yapmayın.200-300TL için risk almaya değmez.Elektorinik işi şakaya gelmez...

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Bugünde bir arkadaşa rx 550 kutusunun üzerine rx560 etiketi yapıştırıp rx560 göndermişlerdi sıfır üründe kutu problemi yaşanmayacağına göre şüpheli geldiydi bana

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
"7 farklı markanın distiribitörlüğünü yapan akortek bilişime ayit kendine özel 5 katlı deposu olan kalitenin ve güvenilir alışverişin merkezi teknobiyotik.com ve teknobiyotik tv den herkese merhaba " diyince etkilenmiştim doğrusu

Son düzenleme:

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İncehesap üzerinden en az 10.000 TL'lik ürün aldım, 1 tanesinde bile sorun çıkmadı.
Teknobiyotik'ten 4 farklı ürün aldım, hepsi hızlı kargo ve sıfır halde geldi.
Bu yüzden bu tarz şeylere delil yoksa inanmıyorum.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"7 farklı markanın distiribitörlüğünü yapan akortek bilişime ayit kendine özel 5 katlı deposu olan ve güvenilir alışverişin merkezi teknobiyotik tv ve teknobiyotik.com dan herkese merhaba " diyince etkilenmiştim doğrusu
ahhahahahahahaahah güzeldi :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncehesap üzerinden en az 10.000 TL'lik ürün aldım, 1 tanesinde bile sorun çıkmadı.
Teknobiyotik'ten 4 farklı ürün aldım, hepsi hızlı kargo ve sıfır halde geldi.
Bu yüzden bu tarz şeylere delil yoksa inanmıyorum.
Arkadaşımızın kanıtı vardı resimli bir şekilde paylaştı

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
Arkadaşlar ben aynı zamanda farklı bir forumu daha takip ediyorum.Orada bir arkadaşımız bu siteden Monitör almış fakat 2. el çıkmış monitör.Kutusu yırtık pırtık gelmiş ve ürünün garantisini okuttuğunda ürünün garantisi mayısta başlamış zaten.Fakat arkadaşımız ürünü Haziranda almış.Yani başkası kullanmış iade etmiş ve bu arkadaşa geri satmışlar.Şimdide kabul etmiyorlarmış sadece bilgilendirmek istedim.

Vatan-itopya ve incehesap dışında bence bir siteden alışveriş yapmayın.200-300TL için risk almaya değmez.Elektorinik işi şakaya gelmez...
Herkes hata yapabilir kardeş o siteden alınan ürünlerin %80 i olumlu diyor

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,031,498
Üyeler