Neler Yeni

Teknobiyotik Dolandırıcılık

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Konuyu baştan sona inceledim, konu sahibinin yorumları bana yeterli gelmedi.
Kutu üstündeki garanti belgesinin yeri ile ilgili 10 tane görsel varken, ürünün sorunlu olduğuna dair 1 tane fotoğraf eklememiş, ama sürekli sorunlarının olduğunu söylüyor.
En çok dikkatimi çeken nokta ise konu sahibinin sürekli yazım hatası yapmasına rağmen Technopat yönetiminden ceza almamış olması.
Sanırım başka forumlara bu konuda ilham vermişiz.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Konuyu baştan sona inceledim, konu sahibinin yorumları bana yeterli gelmedi.
Kutu üstündeki garanti belgesinin yeri ile ilgili 10 tane görsel varken, ürünün sorunlu olduğuna dair 1 tane fotoğraf eklememiş, ama sürekli sorunlarının olduğunu söylüyor.
En çok dikkatimi çeken nokta ise konu sahibinin sürekli yazım hatası yapmasına rağmen Technopat yönetiminden ceza almamış olması.
Ne gibi bir çıkarı olabilir kafama takıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantisinin daha önce başladığını nereden anladı yani nerede yazıyor ? daha önce teknolojik cihazların garantisiyle uğraşmadım telefonumla uğraştım fatura tarihinden hesaplamıştım

TheViola

80+
Arkadaşlar ben aynı zamanda farklı bir forumu daha takip ediyorum.Orada bir arkadaşımız bu siteden Monitör almış fakat 2. el çıkmış monitör.Kutusu yırtık pırtık gelmiş ve ürünün garantisini okuttuğunda ürünün garantisi mayısta başlamış zaten.Fakat arkadaşımız ürünü Haziranda almış.Yani başkası kullanmış iade etmiş ve bu arkadaşa geri satmışlar.Şimdide kabul etmiyorlarmış sadece bilgilendirmek istedim.

Vatan-itopya ve incehesap dışında bence bir siteden alışveriş yapmayın.200-300TL için risk almaya değmez.Elektorinik işi şakaya gelmez...
Attığınız linkten hiç bir şey anlaşılmıyor.Burada marka fanlığı falan değil konum ama başkasının yaşadığı birşeyi kaldı ki net hiç bir şey yok o konuda.Dolandırıcı vs tarzı bir uslupla yazmanız hoş değil.

Orada yazanlar dışında konuştu iseniz bilmiyorum ama konuda yırtık pırtık kutu ibaresi fotoları geçmiyor.Yırtık pırtık kutu olsa aklı başında kimse onu teslim almaz..Sorunlu bir görsel yok. Garanti durumu mayıs haziran ibaresi geçmiyor.Disb üzerinden garanti sorgulaması yapıyor ama kayıt çıkmıyor deniyor. Arkadaşın sıkıntısı ekranda çıkan ölüpiksel ıvır zıvır yüzünden kıllanması ve ürününün 2.el iade edilen bir ürünü kendisine yollamaları şeklinde

14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade alma yükümlülüğü var . Bunu kullanır sorunu çözülür ama arkadaş ölü piksel ıvır zıvır işine girmiş hangi firma olursa olsun servise gönderir o ekranı. Ama aoc en ufak sorunda birebir değişim yapıyor.Benim kafamdan başka şeyler geçiyor açıkcası.

Arifasln

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Arif aslan
Arkadaşlar ben aynı zamanda farklı bir forumu daha takip ediyorum.Orada bir arkadaşımız bu siteden Monitör almış fakat 2. el çıkmış monitör.Kutusu yırtık pırtık gelmiş ve ürünün garantisini okuttuğunda ürünün garantisi mayısta başlamış zaten.Fakat arkadaşımız ürünü Haziranda almış.Yani başkası kullanmış iade etmiş ve bu arkadaşa geri satmışlar.Şimdide kabul etmiyorlarmış sadece bilgilendirmek istedim.

Vatan-itopya ve incehesap dışında bence bir siteden alışveriş yapmayın.200-300TL için risk almaya değmez.Elektorinik işi şakaya gelmez...
Hocam itopya ile incehesapta ordan çıkarsa iyi olur

Kiskow

80+
1- Teknobiyotik'ten 2 hafta önce pc aldım, sorunsuz geldi kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çıkmadı.
2- Hiçbir marka isteyerek böyle bişey yapmaz, bu tür sıkıntılar her firmada oluyor. Daha önce benzeri başıma gelmişti.
3- arkadaşın attığı resimlerden hiçbirşey anlaşılmıyor, sorun da sorun demiş durmuş ama 3-5 tane kutu resmi atınca kendisine inanamadım.
4- Şimdiye kadar yurtiçi/yurtdışı neredeyse her siteden alışveriş yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki her firmada benzer sıkıntılar olur. Benim başıma Vatan'da da geldi, itopya'da da geldi, incehesap'da da geldi. Amazonda bile yaşadım benzer sorunu. Bu yüzden bir firmaya "dolandırıcı" demek çok yanlış bir davranış, adamlar şuanda sana dava açsalar haklılar.

LunarG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
LunarG

Ben de sistem aldım o siteden, Windows kurulmasında çok sıkıntı oldu. Hatta direkt kurulmadı Windows. İade edeceğim yakın bir zamanda.

T.P.G.

80+ Titanium
Noktalama işaretleri vs. gibi şeyler dışında mesela ''disinda'' yazarsan ceza yemiyorsun. Ama noktalama ya da diğer kurallarda yanlışlık yaparsan ceza yiyorsun. Çok kurcalamadım ama gördüğüm kadarıyla öyle yanlışlar tek tük görebildim.

Top Bottom