Sistemde sadece işlemciye bakma, bence daha iyi alternatif vardır.Mesajım arada kaynadı bir daha yazıyım ryzen 3 4300ge apu olarak oyunlarda tatmin edici performans sunar mı ? Ve gtx 1650 Super alsam ilerde sorun olur mu ?
Gamegarajda 1650li sistem vardı ama stokları bitmiş.Peki 5000 liraya kadar önerdiğiniz sistem var mıdır ?
Konu dışı olacak ama benim şu anki bilgisayar oldukça eskidi sahibinden de i7 4770 buldum 800 TL ye almayı düşündüm ama 4000 liraya bu sistemi görünce daha mantıklı gelmişti bana en azından yeni nesil sistem. Ve bulduğum i7 4770 işlemci ikinci el olduğu için sorunlar olabilir diye korkuyorumAlma
Gittigidiyor, n11 ve sahibinden sitelerinden 2. el veya eski parçalardan sistem toplayabilirsin
bu sistemden daha ucuza toplamış olursun hemde parçalar güçlü olmuş olur
Prime95 testi yaptırmanı tavsiye ederim alırkenKonu dışı olacak ama benim şu anki bilgisayar oldukça eskidi sahibinden de i7 4770 buldum 800 TL ye almayı düşündüm ama 4000 liraya bu sistemi görünce daha mantıklı gelmişti bana en azından yeni nesil sistem. Ve bulduğum i7 4770 işlemci ikinci el olduğu için sorunlar olabilir diye korkuyorum
Kendim toplarım diyorsan bu iyidir.Merhaba arkadaşlar teknobiyotik sitesinde uygun fiyata bir sistem buldum bazı özelleştirmeler ile 4500 lirayı bulan bir sistem yaptım. Linki şu: https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-fr4000-firsat-sistemi.html sizce bu sistem alınır mı ve en fazla hangi oyunları oynayabilirim ?