Evet güvenilrteknobiyotikten yüksek bütçeli PC toplayacak gibi duruyorum ama daha once hic kullanmadığım bir site olduğu için kuşkuluyum açıkçası
ne dersiniz
Gayet güvenilir bir yer hocam. Sinerjiyi de önerebilirim ayrıca.teknobiyotikten yüksek bütçeli PC toplayacak gibi duruyorum ama daha once hic kullanmadığım bir site olduğu için kuşkuluyum açıkçası
ne dersiniz
Açıkçası ben sadece fan aldım onlarda güzel bir şekilde sorunsuz geldi fakat bilgisayar toplama olayında da aynısı olur mu bilemem fakat güvenilirdir diye düşünüyorum forumda arayabilirsiniz.teknobiyotikten yüksek bütçeli PC toplayacak gibi duruyorum ama daha once hic kullanmadığım bir site olduğu için kuşkuluyum açıkçası
ne dersiniz
Güvenilir, müşteri hizmetleri iyi, kargo süreci hızlı.
İçiniz rahat olsun pozitif düşünürseniz her şey pozitif olur bunu hiçbir zaman unutmayınbu PC almayı düşünüyorum siteden sorun çıkmaz değil miAMD Ryzen ™ 7 3800X 3.7GHz, RTX2080 Super 8GB, 16GB Ram, 512GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Yardım için teşekkür ederim (uyarınız dikkate alınmıştırGüvenilirdir. Lütfen başlığı caps kapatarak yazınız yasak çünkü forumda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İçiniz rahat olsun pozitif düşünürseniz her şey pozitif olur bun hiçbir zaman unutmayın
Yok dostum, sıkıntı olmaz.bu PC almayı düşünüyorum siteden sorun çıkmaz değil mi