Neler Yeni

teknobiyotik güvenilir mi ?

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
sen bilirsin dostum fakat sana önerim ekipmanı bi tık ucuz al veya sonra al çünkü bu sistem çok daha ileriye dönük ilerde anakart da alman gerekecek ve bu dediğimi hatırlarsın keşke o sistemi alsaydım dersin diye diyorum.
vallahi bütçem gene yetmez ekipmano düşürsem bile zaten anakart 3. nesil destekliyor tek değiştireceğim şey ileride psu dur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekipmanına 400 TL vermektense 250 ver monitörü yine onu al fakat benim dediğim sistemi al, bana güvenmeyebilirsin istersen konu aç hangi sistemi alayım böyle mi yapayım şöyle mi diye eminim az bilgisi olan biri bile game garajı önerecek.
[/QUOTE
Ekipmanına 400 TL vermektense 250 ver monitörü yine onu al fakat benim dediğim sistemi al, bana güvenmeyebilirsin istersen konu aç hangi sistemi alayım böyle mi yapayım şöyle mi diye eminim az bilgisi olan biri bile game garajı önerecek.
haklısın ama malesef bütçem yetmiyor zaten dediğim gibi anakart 3. nesil destekliyor bana 3. nesilde yeter

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
vallahi bütçem gene yetmez ekipmano düşürsem bile zaten anakart 3. nesil destekliyor tek değiştireceğim şey ileride PSU dur
Dostum peki şöyle düşün 3.nesil de taktın okey a320 devam fakat ilerde 4 ve 5 için anakart değiştirmen gerekecek a320 orada çöp olacak b450 alan adam hala kullanıyor olacak ayrıca birde teknobiyotikteki attığın sistemin psu su nasıl diye bir forumumuza sor bakalım :D

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
zaten fortnite falan oynucam bu pc bana yeter

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
Dostum peki şöyle düşün 3.nesil de taktın okey a320 devam fakat ilerde 4 ve 5 için anakart değiştirmen gerekecek a320 orada çöp olacak b450 alan adam hala kullanıyor olacak ayrıca birde teknobiyotikteki attığın sistemin PSU su nasıl diye bir forumumuza sor bakalım :D
80+ plus olmayan psu lar çöp diye bir şey yok ama ben ibirkaç ay götürsün yeter bana

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
zaten fortnite falan oynucam bu PC bana yeter
Al dostum al, ben sadece sana yardımcı olmaya çalışıyorum ileriye dönük ve sorunsuz bir pc sahibi ol diye anlaşılan teknobiyotiği kafaya takmışsın hayırlı olsun diyorum fakat psu c4 vakası yaşamaya hazır haberin olsun.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
Al dostum al, ben sadece sana yardımcı olmaya çalışıyorum ileriye dönük ve sorunsuz bir PC sahibi ol diye anlaşılan teknobiyotiği kafaya takmışsın hayırlı olsun diyorum fakat PSU c4 vakası yaşamaya hazır haberin olsun.
ya render yapmıcam bişey yapmıcam 13 yaında çocuğum bütçem yetmiyor diyorum ya!!!!

Al dostum al, ben sadece sana yardımcı olmaya çalışıyorum ileriye dönük ve sorunsuz bir PC sahibi ol diye anlaşılan teknobiyotiği kafaya takmışsın hayırlı olsun diyorum fakat PSU c4 vakası yaşamaya hazır haberin olsun.
hem c4 vakası olsa niye adamlar oraya koysun birkere garanti var zaten birkaç ay sonra değistiririm

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
ya render yapmıcam bişey yapmıcam 13 yaında çocuğum bütçem yetmiyor diyorum ya!!!!
Tamam kral sakin ol ilk önce render ile psu nun alakası yok anakartı kastediyorsan anakartında alakası yok 400 tl ekipmana veren adamın bütçesi vardır, ben a320 alma diye boşuna demiyorum psu c4 patlarsa bütçem yok diye bana kızıyorsun ya yeni sistemi nasıl alacaksın? madem bütçen yok ileriye dönük olsun ilerde anakart sıkıntısı çekme diye uğraşıyorum diyeceklerim bu kadar sana sistemin hayırlı olsun alacaksan inşallah psu patlayıp sistemini çöp etmez veya bir elektrik gitmesinde sistemin yanmaz.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
Tamam kral sakin ol ilk önce render ile PSU nun alakası yok anakartı kastediyorsan anakartında alakası yok 400 TL ekipmana veren adamın bütçesi vardır, ben a320 alma diye boşuna demiyorum PSU c4 patlarsa bütçem yok diye bana kızıyorsun ya yeni sistemi nasıl alacaksın? madem bütçen yok ileriye dönük olsun ilerde anakart sıkıntısı çekme diye uğraşıyorum diyeceklerim bu kadar sana sistemin hayırlı olsun alacaksan inşallah PSU patlayıp sistemini çöp etmez veya bir elektrik gitmesinde sistemin yanmaz.
400tl ekipmana vermemin sebebi kaliteli bir şey almak tmm ben sana güveniyorum cumartisi sipariş vericem babam izin verirse psuyu değiştirim yani burda kavga etmeyelim.öneri için sağol

400tl ekipmana vermemin sebebi kaliteli bir şey almak tmm ben sana güveniyorum cumartisi sipariş vericem babam izin verirse psuyu değiştirim yani burda kavga etmeyelim.öneri için sağol
Tamam kral sakin ol ilk önce render ile PSU nun alakası yok anakartı kastediyorsan anakartında alakası yok 400 TL ekipmana veren adamın bütçesi vardır, ben a320 alma diye boşuna demiyorum PSU c4 patlarsa bütçem yok diye bana kızıyorsun ya yeni sistemi nasıl alacaksın? madem bütçen yok ileriye dönük olsun ilerde anakart sıkıntısı çekme diye uğraşıyorum diyeceklerim bu kadar sana sistemin hayırlı olsun alacaksan inşallah PSU patlayıp sistemini çöp etmez veya bir elektrik gitmesinde sistemin yanmaz.
12 ay taksitle falan hallederiz artık

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

12 ay taksitle falan hallederiz artık
Hayırlı olsun.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
Hayırlı olsun.
teşekkürler tavsiyen için ama bişey sorcam gamegaraj fps leri yanlış gibi çünkü bu sistem fortnite destansı ayarlrda 80-90 fps alıyor o yüksekte 55 alıyor

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
teşekkürler tavsiyen için ama bişey sorcam gamegaraj fps leri yanlış gibi çünkü bu sistem fortnite destansı ayarlrda 80-90 fps alıyor o yüksekte 55 alıyor
Yalnış dostum bende game garajdan aldım sistem imzamda yazıyor alakası yok o değerler ile oraya takılma.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
Top Bottom