Guvenilirmi
GüvenilirTeknobiyotik den bu kasaya almayı düşünüyorum.
Guvenilirmi
Hocam mx4 işlemci macunualış satışta bir sıkıntı çıkmaz ama destek ekipleri çok kötü oradan bir sey almanızı tavsiye etmem sıkıntılı bir firma biraz sadece mx4 alın
Evet.Hocam mx4 işlemci macunu
demek istediğim mx4 dışında ordan alışveriş yapmayınHocam mx4 işlemci macunu
Bu fiyat bandinda boş kasa önerebilir misiniz? acabademek istediğim mx4 dışında ordan alışveriş yapmayın
Diyelimki bir ürün aldınız ve sıkıntı çıkmadı tamamdır. Ama ürün sıkıntılı çıktıysa,eksik vida vs. çıktıysa teknobiyotik pek iyi sayılmaz.Teknobiyotik den bu kasaya almayı düşünüyorum.
Guvenilirmi
Bu fiyat bandinda kasa öneri varmı acabaDiyelimki bir ürün aldınız ve sıkıntı çıkmadı tamamdır. Ama ürün sıkıntılı çıktıysa,eksik vida vs. çıktıysa teknobiyotik pek iyi sayılmaz.
pek iyi sayılmaz degil baya rezalettir youtube sayfalarına bakarsanız tüketicilerle asker arkadaşı gibi konuşup ergen ergen tavır atarlar işin özeti 100-200-300 artık ne kadar fazlaysa fazlasını verin kendinizi güvence altına alınDiyelimki bir ürün aldınız ve sıkıntı çıkmadı tamamdır. Ama ürün sıkıntılı çıktıysa,eksik vida vs. çıktıysa teknobiyotik pek iyi sayılmaz.
Başka siteden alabilirsiniz. Bildiğim Darkflash Aquarius Mesh vardı en son o fiyat bandında ona bakabilirsinBu fiyat bandinda kasa öneri varmı acaba
O konuda memnun olan yok sanırım.pek iyi sayılmaz degil baya rezalettir youtube sayfalarına bakarsanız tüketicilerle asker arkadaşı gibi konuşup ergen ergen tavır atarlar işin özeti 100-200-300 artık ne kadar fazlaysa fazlasını verin kendinizi güvence altına alın
amaçları memnun etmek değil çünkü benden iade almamak için beni siteden banladılar ve telefonlarımı hep yüzüme kapattıalrBaşka siteden alabilirsiniz. Bildiğim Darkflash Aquarius Mesh vardı en son o fiyat bandında ona bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
O konuda memnun olan yok sanırım.