Teknobiyotik guvenilirmi

alış satışta bir sıkıntı çıkmaz ama destek ekipleri çok kötü oradan bir sey almanızı tavsiye etmem sıkıntılı bir firma biraz sadece mx4 alın

Diyelimki bir ürün aldınız ve sıkıntı çıkmadı tamamdır. Ama ürün sıkıntılı çıktıysa,eksik vida vs. çıktıysa teknobiyotik pek iyi sayılmaz.
pek iyi sayılmaz degil baya rezalettir youtube sayfalarına bakarsanız tüketicilerle asker arkadaşı gibi konuşup ergen ergen tavır atarlar işin özeti 100-200-300 artık ne kadar fazlaysa fazlasını verin kendinizi güvence altına alın

Güvenilirlik konusunda şüphen olmasın Türkiye'nin en doğu ucuna yaklaşık 8 bin liralık malzemeyi sorunsuz ulaştırdılar ve ürünleri ne yazdıysalar o sorun yok sıkıntı yoktu ama yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi destek ekipleri çok kötü hem fazla bilgili değiller hemde binlerce liralık alışveriş yapıyorsun cevap verme şekilleri paramı aldım işim bitti gibi umursamaz tavırda yani bir sorun olsa 3 güne cevap acaba kaç güne kadar çözüm üretirler bilemiyorum.

Bu fiyat bandinda kasa öneri varmı acaba
Başka siteden alabilirsiniz. Bildiğim Darkflash Aquarius Mesh vardı en son o fiyat bandında ona bakabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pek iyi sayılmaz degil baya rezalettir youtube sayfalarına bakarsanız tüketicilerle asker arkadaşı gibi konuşup ergen ergen tavır atarlar işin özeti 100-200-300 artık ne kadar fazlaysa fazlasını verin kendinizi güvence altına alın
O konuda memnun olan yok sanırım.

Başka siteden alabilirsiniz. Bildiğim Darkflash Aquarius Mesh vardı en son o fiyat bandında ona bakabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O konuda memnun olan yok sanırım.
amaçları memnun etmek değil çünkü benden iade almamak için beni siteden banladılar ve telefonlarımı hep yüzüme kapattıalr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,998
Üyeler
198,025
Son üye
sercancop
Geri