Neler Yeni

Yardım Teknobiyotik kaç gün içerisinde iade etmem gerekir?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dostlar selam, 3 gün önce teknobiyotikten aldığım fanın kargosu geldi. ama ben hala ürünü deneyemedim çünkü soket uymuyor. ben uyuyor sandım ve bugün yapacaktım meğerse uymuyormuş o yüzden am4 braket soketi siparişi verdim ortalama 2-3 de onun gelmesi sürse eğer fan sorunlu çıkarsa iade sürem geçer diye korkuyorum genelde 15 gün oluyor ama bilen birileri yazabilir mi ?
Kutu içinden çıkan aparat (intel içinmiş)

aldığım am4 braket

dediğim gibi ürün arızalı çıkarsa iade etmek istediğim için soruyorum şuanda iade etmeyeceğim. ürünü 12 temmuzda sipariş ettim üstünden 5 gün geçti 2 günde braket gelse iade hakkım kalmaz mı onu soruyorum iyi forumlar.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
14 gün içinde iade edebilirsin merak etme. AM4 braketi anakart kutusunun içinden çıkmadı mı?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14 gün içinde iade edebilirsin merak etme. AM4 braketi anakart kutusunun içinden çıkmadı mı?
hocam o durum şöyle, diğer sistemimi itopyadan aldım ve içinden çıkmadı. bende pek umursamadım sonra onun üzerinden tekrar 2 yıl sonra yeni bir sistem daha aldım, eski aldığım sistem ısınıyor diye fan aldım ama sonra hatırladım ki aparat yok. sonra yeni aldığım sisteminkini ona takınca şuan elimde olan sistemdeki boşta kaldı. o yüzden aparat aldım şimdi. Biraz karışık anlatmış olabilirim 26 saattir falan ayaktayım kusura bakmayın.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam o durum şöyle, diğer sistemimi itopyadan aldım ve içinden çıkmadı. bende pek umursamadım sonra onun üzerinden tekrar 2 yıl sonra yeni bir sistem daha aldım, eski aldığım sistem ısınıyor diye fan aldım ama sonra hatırladım ki aparat yok. sonra yeni aldığım sisteminkini ona takınca şuan elimde olan sistemdeki boşta kaldı. o yüzden aparat aldım şimdi. Biraz karışık anlatmış olabilirim 26 saattir falan ayaktayım kusura bakmayın.
Anladım hocam o aparat çıkmadığında isterseniz genelde gönderiyorlar. Garantisi bitmiştir ama bi şansınızı deneyin isterseniz. Bende aynı durumdan dolayı öyle yapmıştım. soğutucuların içinden AMD braketi çıkmıyor çünkü genelde.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Anladım hocam o aparat çıkmadığında isterseniz genelde gönderiyorlar. Garantisi bitmiştir ama bi şansınızı deneyin isterseniz. Bende aynı durumdan dolayı öyle yapmıştım. soğutucuların içinden AMD braketi çıkmıyor çünkü genelde.
hocam artık çok geç, üzerinden 4 yıl geçti 2 yıl sonra yeni sistem daha aldığım dediğim sistemin bile garantisi bitti :D yani kısaca artık çok geç. zaten çokta pahalı bir şey değildi 60₺ e aldım

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam artık çok geç, üzerinden 4 yıl geçti 2 yıl sonra yeni sistem daha aldığım dediğim sistemin bile garantisi bitti :D yani kısaca artık çok geç. zaten çokta pahalı bir şey değildi 60₺ e aldım
4se tamam 2 sanmıştım ben neyse hayırlı olsun hocam 14 günde halledersiniz 😄

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
En İyi Cevap
3
Hocam iade sürecisini kaç gün sürdü onaylandı mı vs buraya da yazabilir misiniz? Benim kullandığım dönemlerde TB den iade almak imkansızdı.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hocam iade sürecisini kaç gün sürdü onaylandı mı vs buraya da yazabilir misiniz? Benim kullandığım dönemlerde TB den iade almak imkansızdı.
hocam iade etmedim, konumu tam okuduysanız bozuk olursa iade edeceğim demiştim.

Top Bottom