Neler Yeni

TEKNOBİYOTİK MİNİPC'LERİ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ?

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
Şuanda yapmış olduğum iş sebebiyle minipc'lerin daha çok işime yarayacağını düşünüyorum.
Fakat bu minipc sektörü hakkında hiç bir bilgim yok.
Neyin nesidir bu minnacık cihazlar , nasıl performans verir , yarın bir gün komple laptopların yerini alabilir mi sizce ?
Ben şahsen bir kaç farklı model alıp performanslarını denemeyi düşünüyorum ama önce sizlerden yorum almak istedim bilen eden varsa diye

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Kadir
Şuanda yapmış olduğum iş sebebiyle minipc'lerin daha çok işime yarayacağını düşünüyorum.
Neyin nesidir bu minnacık cihazlar , nasıl performans verir , yarın bir gün komple laptopların yerini alabilir mi sizce ?
Ben şahsen bir kaç farklı model alıp performanslarını denemeyi düşünüyorum ama önce sizlerden yorum almak istedim bilen eden varsa diye
Sadece kasayı alıp kalan parçaları Akakçe den alsam daha ucuz olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence laptop daha iyi

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece kasayı alıp kalan parçaları Akakçe den alsam daha ucuz olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence laptop daha iyi
İşte bilmediğim için size sormak istedim kullanılan işlemciler vs iş görür mü , klasik laptop işlemcilerine falan benziyor ama yeni bir sektör gibi durduğundan güvenemiyorum niyeyse

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Örnek vermek gerekirse bende stick pc var 2gb 32gb hafızalı win10 kurdum projeksiyon cihazıma direk hdmı ile bağlı projeksiyon duvarda asılı kabloda duvara gömülü evimde pc var projeksiyon da var ama ne kablo var ne sata kablosu var. logitec touchpad li klavyesi de var tüm film dizi araştırma işlerimi yapıyorum. Senin ne amaçla kullanacaksın o önemli.

Bendeki cihaz
1725952156620.png

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
Örnek vermek gerekirse bende stick pc var 2gb 32gb hafızalı win10 kurdum projeksiyon cihazıma direk hdmı ile bağlı projeksiyon duvarda asılı kabloda duvara gömülü evimde pc var projeksiyon da var ama ne kablo var ne sata kablosu var. logitec touchpad li klavyesi de var tüm film dizi araştırma işlerimi yapıyorum. Senin ne amaçla kullanacaksın o önemli.

Bendeki cihaz
Alıntıyı görüntüle
Klasik office işleri , office programları muhasebe programları ve arada bir de oyun

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Klasik office işleri , office programları muhasebe programları ve arada bir de oyun
Oyun oynucaksn ordaki pc ler işine yaramaz. Oyun ıynucaksan
Apu işlemci alacaksın
Birde bu kasayı alıcaksın
Bunu monitörün arkasına takacaksın tek ekran takılacak sın.

Ekler

• Screenshot_2024-09-10-12-36-30-845_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-09-10-12-36-30-845_com.android.chrome.jpg
    435.5 KB · Hit: 16

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
Oyun oynucaksn ordaki pc ler işine yaramaz. Oyun ıynucaksan
Apu işlemci alacaksın
Birde bu kasayı alıcaksın
Bunu monitörün arkasına takacaksın tek ekran takılacak sın.
Teşekkürler , bilgilendirmeniz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,651
Üyeler
159,655
Son üye
portakalordakal
Top Bottom