Aerocool VX PLUS 400WFsp hv pro mu aldın
İllaki hataları olacaktır yani en iyi firmanın bile hatası olabilir sonuçta.Youtube da gezerken bir videoya rastladım
bu videondan sonra bir tane daha gondermisler ama...bu kadarmi rezil bir firma ürünleri alınır mı? yorumlarda bakin lutden windows kurdurturulmu neden kendin kurmuyosun demeyin lütfen kuracak PC yok.
Dalgamı geciyorsunuz?Adam videoya rezillik yazmış bende başlığa bunu yazdım.Önemli olan birinci sistemde sorun olmasi degil 2.video getirdikleri urune bak yorumlara bak ben burda teknobiyotigi kotulemedim ordan alisveris yapacaktim bu video ile karsilastim yaptigi davranis cok yanlis.Bende konu açıyım dedim insanlar ne dusunuyor diye.Siz ne sanıyorsunuz ya? Her firmanın elbette hatası oluyor.
Ayrıca piyasada kusursuz firma yok.
iTopya'da alıp memnun olmayan da var, Teknobiyotik'den alıp memnun olan da var.
Yani boş boş "Rezillik" gibi kelimeler kullanmayın.
Attığın sadece 2 tane video, 2 kişide sorun çıktı diye herkeste çıkacak hali yok.
Guven vermediginden degil 2.videoda adam şikayet etti diye kirik dokuk urun gondermek nedir?Sinerji, itopya, incehesap gibi siteleri öneririm. Teknobiyotik bankada pek güven vermiyor.
Yapacak bir şey yok hocam insanların hayalleriyle oynuyorlar.Guven vermediginden degil 2.videoda adam şikayet etti diye kirik dokuk urun gondermek nedir?
Ya sabir sabir nerenle izliyosun?sadece sende olmuş olabilir alanların %80 i memnun kargo firmasıyla alakalı olabilir bunları da düşün sonra gel buraya konu aç.
üslubuna dikkat et kötü olur. ayrıca 1 tane hatası oldu diye o site rezillik mi oluyor ? tekrar söylüyorum konuşmana dikkat et.Ya sabir sabir nerenle izliyosun?
Özür dilerim efendim kusura bakmayın ne yaptim ben Üslubum gayet yerinde gözünle izlemedigin ortada 1-sistem benim degil sadece bu videolarla karsilastimüslubuna dikkat et kötü olur. ayrıca 1 tane hatası oldu diye o site rezillik mi oluyor ? tekrar söylüyorum konuşmana dikkat et.
o kırık dökük dediğin şeylerin sorumlusu kargo şirketi oluyor bu teknobiyotik ile alakalı bir şey değil ve ayrıca sistem senin değilse sen neden karışıyorsun ?Özür dilerim efendim kusura bakmayın ne yaptim ben Üslubum gayet yerinde gözünle izlemedigin ortada 1-sistem benim degil sadece bu videolarla karsilastim
2-Onemli olan hata yapmasi degil hatasibi soyleyip sikayetini bildiren adama kurik dokuk urun göndermek.
Ordan urun almayi dusunuyordumda ondan.o kırık dökük dediğin şeylerin sorumlusu kargo şirketi oluyor bu teknobiyotik ile alakalı bir şey değil ve ayrıca sistem senin değilse sen neden karışıyorsun ?
teknobiyotik sistem kullanmaktayım hiçbir sıkıntı yok 100 kişiden 1 2 de çıkıyorsa rezillik olmuyorYoutube da gezerken bir videoya rastladım
bu videondan sonra bir tane daha gondermisler ama...bu kadarmi rezil bir firma ürünleri alınır mı? yorumlarda bakin lutden windows kurdurturulmu neden kendin kurmuyosun demeyin lütfen kuracak PC yok.
iyi misin 2. el gönderirler mi çok komiksiniz siz çocuklar.Ordan urun almayi dusunuyordumda ondan.
Kargo firmasinin hatasi degil adam aciklamis yorumlarada bakabilirsin sikayet etmis cevap yok ikinci el gondermisler diyor arkadaş?