Neler Yeni

Teknobiyotik X1.5 sistemi hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Utkan Genç
Arkadaşlar bu bilgisayar nasıl? Ekran kartını Galax 2070 WTF yapıp, sıvı soğutucu eklersem 9.5k dolaylarında oluyor.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
O sistemin birçok parçası değiştirilmiş bir versiyonunu kullanıyorum. İmzamda mevcut. Memnunum. Sıvı soğutmaya geçilecekse ona yakışır bir anakart tercih edilebilir. Güç kaynağı biraz daha yüksek bir model seçilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Utkan Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sistemin birçok parçası değiştirilmiş bir versiyonunu kullanıyorum. İmzamda mevcut. Memnunum. Sıvı soğutmaya geçilecekse ona yakışır bir anakart tercih edilebilir. Güç kaynağı biraz daha yüksek bir model seçilebilir.

Hocam anakart yükseltmesi mevcut değil ya, keşke olsaydı ben de anakartı yükseltmek isterdim.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Hocam anakart yükseltmesi mevcut değil ya, keşke olsaydı ben de anakartı yükseltmek isterdim.
Bu sistemi özelleştirmek yerine PC sihirbazı bölümünden yapmıştım. Daha çok seçenek var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Utkan Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sistemi özelleştirmek yerine PC sihirbazı bölümünden yapmıştım. Daha çok seçenek var.

örnek.png

Hocam pc toplama sihirbazından yapınca fiyat 11kya çıkıyor, Gigabyte B450 S2H kötü bir ana kartmıdır?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Alıntıyı görüntüle

Hocam PC toplama sihirbazından yapınca fiyat 11kya çıkıyor, Gigabyte B450 S2H kötü bir ana kartmıdır?

Fiyat gerçekten çok uçmuş. Hayır B450M S2H kötü bir kart değil. Fiyatına göre çok iyi bir kart. S2H hakkında daha yetkin birini konuya etiketliyorum. Seve seve yardımcı olacaktır. Aldığınız sıvı soğutma ARGB. B450 S2H’ta da, X570 UD’de de ARGB kontrolü yok diye biliyorum. X570 UD yerine orta seviye bir B550 daha mı iyi olur acaba diye düşünüyorum. @crazyreign

Top Bottom