link varmı knk bakayım oradanSizce alınır mı bu sistem? 35kya Vatan sistemi düşüyordu geçen aylarda. 2 aydır takipteyim hiç düşmedi.
Ben bunu aldim montajda suan iyiye benziyorSizce alınır mı bu sistem? 35kya Vatan sistemi düşüyordu geçen aylarda. 2 aydır takipteyim hiç düşmedi.
bu nasıl sizce hocam alınır mı fiyatı çok iyi duruyo
7600x yapılıp anakart değilişirse sizin aldığınız fiyata denk geliyor ve içindekiler daha iyi hocambu nasıl sizce hocam alınır mı fiyatı çok iyi duruyo
KYBER 7A - Game Garaj
KYBER 7A-RTX4070, AMD Ryzen 7000 serisi işlemcili ve yeni nesil Nvidia GeForce RTX4070 serisi ekran kartı seçeneklerine sahip, AMD hazır sistem, oyuncu bilgisayarı KYBER 7A-RTX4070 en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
4070 var bunda benimkinde 4070ti ekran karti fiyati yukseltiyor zaten bence 4070ti abarti 4070 de cok cok iyi ekran karti ben sadece uzun yillar pc dizmek istemedigim icin dahada zam gelmeden alayim diye aldimbu sistemde gayet guzelbu nasıl sizce hocam alınır mı fiyatı çok iyi duruyo
KYBER 7A - Game Garaj
KYBER 7A-RTX4070, AMD Ryzen 7000 serisi işlemcili ve yeni nesil Nvidia GeForce RTX4070 serisi ekran kartı seçeneklerine sahip, AMD hazır sistem, oyuncu bilgisayarı KYBER 7A-RTX4070 en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.comMesaj otomatik birleştirildi:
7600x yapılıp anakart değilişirse sizin aldığınız fiyata denk geliyor ve içindekiler daha iyi hocam
hocam 4070ti seçince 48k oluyor aldığınız sistem 4070 için pahalı olmuş ama sizin seçiminiz4070 var bunda benimkinde 4070ti ekran karti fiyati yukseltiyor zaten bence 4070ti abarti 4070 de cok cok iyi ekran karti ben sadece uzun yillar pc dizmek istemedigim icin dahada zam gelmeden alayim diye aldimbu sistemde gayet guzel
hocam benim attığım nasıl pekiAlıntıyı görüntülebu sekilde cok iyi oldu uzun yıllar isini gorur islemcide gayet guzel sadece ekran kartı markasından emin degilim
Gayet guzel ama iste bu inno ve palit ekran kartları sogutma sistemi nasil onu ogrenmek lazim cok pahali kartlar onceden arastirmak gerekiyor
hocam arkadaşlarımın ikiside kullanıyor memnunlar ztn ileride geliştirilirse kaliteli bir marka ekran kartına geçilebilir 7600x ve sıvı soğutma yapıp alabilirim bende inşallahGayet guzel ama iste bu inno ve palit ekran kartları sogutma sistemi nasil onu ogrenmek lazim cok pahali kartlar onceden arastirmak gerekiyor
link varmı knk bakayım oradan
Ssd ve ram daha iyi değil mi benim attığımda?https://www.gaming.gen.tr/urun/3599...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
7600 yaparak falan buna da bakabilirsin
Hocam özelleştirerek alabilirsiniz bütçe varsa biraz yükseltebilirsiniz bence fiyat uygun geldi banaGenetik Badboy AMD Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 Nvidia RTX 4070 Ti Super 500GB m.2 NVMe SSD Hazır Sistem Fiyatı
genetik-badboy Genetik Badboy AMD Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 Nvidia RTX 4070 Ti Super 500GB m.2 NVMe SSD Hazır Sistem Teknogenetik.com 'dawww.teknogenetik.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ssd ve ram daha iyi değil mi benim attığımda?
Gamegaraj sistemlere bakın hocam attığınızın anakartı iyi değilHocam özelleştirerek alabilirsiniz bütçe varsa biraz yükseltebilirsiniz bence fiyat uygun geldi bana