7700x ve Palit 4070Ti super Gamerock kartlı sistem alınır mı?

Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar normalde sistem 4070ti super jetstream ile satılıyor ama ben 1k küsür daha vererek gamerock modeline yükseltmeyi düşünüyorum. Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Alınır mı veya bu fiyat bandında çok daha şeyler bulabilir miyim? Önerilere gayet açığım.

Teşekkürler.

Gamerock versiyonunun alınmasını tavsiye eden başlıklar okumuştum hocam. Kişisel bilgim / tecrübem yok.

Şu kasaların düzenlemesine bir tane beyaz kasa ekleseler şaşıracağım ya, eldekini satıp şöyle sisteme geçmeyi düşünüyorum. Beyaz olmadığı zaman içime sinmiyor.

Sistem güzel ama beklerim diyorsan bekle kasım ayındayız.

Gamerock karti nasil fan sesi vs olarak amazonda 34k 6 taksit alinabiliyor tavsiye eder misiniz

Gamerock karti nasil fan sesi vs olarak amazonda 34k 6 taksit alinabiliyor tavsiye eder misiniz
Kanka diğer arkadaşında dediği gibi iyi olduğunu söyleyen başlıklar gördüm ama kişisel tecrübem yok ama ben de almayı düşünüyorum açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu kasaların düzenlemesine bir tane beyaz kasa ekleseler şaşıracağım ya, eldekini satıp şöyle sisteme geçmeyi düşünüyorum. Beyaz olmadığı zaman içime sinmiyor.

Sistem güzel ama beklerim diyorsan bekle kasım ayındayız.
Kanka evet haklısın biraz daha beklenebilir ama stok sıkıntısı olur mu acaba? Bi de neredeyse birebir aynı sistemin 14600kf ile olan modeli de var. Sence onu almak daha mı mantıklı olur ?

Baya güzel kart, soğutması galax sg'ye kıyasla 8-10 derece daha iyi diyebilirim kendim test ettim, ama power limitini artıramıyorsun yani o.c desteklemiyor önemli de değil zaten.

Geri