"Sistem elime 4 günde ulaştı çok teşekkür ederim makine sorunsuz çalışıyor." "eşim için aldım 6 günde elime ulaştı ilk başta bende ön yargılı yaklaştım ama bi sıkıntı yok" bu tür yorumlar paso5 yıldız verenler neye göre vermiş?
Işıklar için mi?
Bunlara dikkat et burası çokomelli.
Ürün linki atar mısınız?"Sistem elime 4 günde ulaştı çok teşekkür ederim makine sorunsuz çalışıyor." "eşim için aldım 6 günde elime ulaştı ilk başta bende ön yargılı yaklaştım ama bi sıkıntı yok" bu tür yorumlar paso
Anlamadım daha demin güvenlimi diye soruyodun 4 gün ne ara geçti ?"Sistem elime 4 günde ulaştı çok teşekkür ederim makine sorunsuz çalışıyor." "eşim için aldım 6 günde elime ulaştı ilk başta bende ön yargılı yaklaştım ama bi sıkıntı yok" bu tür yorumlar paso
Ürün linki atar mısınız?
Yorumu tamamen oku anlarsın.Anlamadım daha demin güvenlimi diye soruyodun 4 gün ne ara geçti ?
Başkasının yorumunu atmış.Anlamadım daha demin güvenlimi diye soruyodun 4 gün ne ara geçti ?
Bence başka bir yerden al.![]()
TG Gamer PRO Set X9/AMD Ryzen 5 3500 3.6Ghz, 16GB, GTX1650, 500GB NVMe m.2, IPS 144Hz Fiyatı
TG Gamer PRO Set X9/AMD Ryzen 5 3500 3.6Ghz, 16GB, GTX1650, 500GB NVMe m.2, IPS 144Hz En iyi fiyat ve en uygun ödeme seçenekleri ile Teknogenetik.com 'dawww.teknogenetik.com
mesajın tamamını okursan anlarsın ne dediğini.Anlamadım daha demin güvenlimi diye soruyodun 4 gün ne ara geçti ?
bence gerek yok zaten sistem de iyi değil. git güvenilir teknik desteği iyi bir siteden al için rahat olsun.![]()
TG Gamer PRO Set X9/AMD Ryzen 5 3500 3.6Ghz, 16GB, GTX1650, 500GB NVMe m.2, IPS 144Hz Fiyatı
TG Gamer PRO Set X9/AMD Ryzen 5 3500 3.6Ghz, 16GB, GTX1650, 500GB NVMe m.2, IPS 144Hz En iyi fiyat ve en uygun ödeme seçenekleri ile Teknogenetik.com 'dawww.teknogenetik.com
Mesajın tamamını oku, anlamayacak bir şey yok.Anlamadım daha demin güvenlimi diye soruyodun 4 gün ne ara geçti ?
sistem iyi değil mi ? bence sistem gayet yeterli reis youtube'den oyun testlerini falan izle istersen.mesajın tamamını okursan anlarsın ne dediğini.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence gerek yok zaten sistem de iyi değil. git güvenilir teknik desteği iyi bir siteden al için rahat olsun.