Teknogenetik güvenilir mi? şu sistemi almayı düşünüyorum https://www.teknogenetik.com/tg-pro...cMjxMn1WKxS9aXBWXF8t75gmmL_szLJFj9ruVLP0Hpdu8
Anakart düşük. Ramlerin frekans hızından kaynaklı olarak, büyük ihtimalle fark edilebilir bir fps farkı olacaktır.Onun yerine bunu öneririm.
![]()
ULTIMA-DUAL3060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 4500 işlemci ve ASUS DUAL RTX 3060 OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
benim alacağım sistem iyi mi?Anakart düşük. Ramlerin frekans hızından kaynaklı olarak, büyük ihtimalle fark edilebilir bir fps farkı olacaktır.
Biraz daha eklersen 6700xt li sistemler var ama yine de iyibenim alacağım sistem iyi mi?
Fena değil fakat biraz daha ekleme imkanın olursa 6700xt li sistem alabilirsin daha fazla performans vericektir.benim alacağım sistem iyi mi?
teşekkürler yardımınız içinBiraz daha eklersen 6700xt li sistemler var ama yine de iyi
İntelde ram frekansı AMD deki kdr önemli değilAnakart düşük. Ramlerin frekans hızından kaynaklı olarak, büyük ihtimalle fark edilebilir bir fps farkı olacaktır.
Benim anlatmaya çalıştığım H410 anakartın rami en fazla 2933 mhz de çalıştıracağı. Amd sistemdeki ramler 3200 mhz ve bu mhz farkından dolayı fark edilebilir bir fps farkı olacağını anlatmaya çalıştım.İntelde ram frekansı AMD deki kdr önemli değil