İşlemci olarak 3500x mi var yoksa 3600 mü aldın? Anakartı değiştirdin mi? Ssd olarak hangisini seçtin? Ayrı ayrı sormaktaysa bir kerede hepsini sorayım dedimÖncelikle selamlar bu forumda bana yardımcı olan büyüklerime küçüklerime herkese çok çok teşekkür ederim sistemi aldım kurdum çok denk gelmiş power kabloları siyah her şey siyah çok güzel gozukuyor şuan updatelerini yapıyorum windowsun alta fotoğraflarını koyarım ama tekrardan çok çok teşekkür ederim bu benim hayalimdi mouseu mousepadimi ve kasami Burdaki insanlara sorarak aldim sizlerle bekledim her şey için teşekkürler DA Forum üyeleri
Resimlerin MB fazla olduğu icin hızlı resime attım
Tekrardan hepinize teşekkür ederim güncellemelerini yapayım oyun yükleyeyim değerlerini yazarim
Güzel günlerde kullanma dileği ile hayırlı olsunÖncelikle selamlar bu forumda bana yardımcı olan büyüklerime küçüklerime herkese çok çok teşekkür ederim sistemi aldım kurdum çok denk gelmiş power kabloları siyah her şey siyah çok güzel gozukuyor şuan updatelerini yapıyorum windowsun alta fotoğraflarını koyarım ama tekrardan çok çok teşekkür ederim bu benim hayalimdi mouseu mousepadimi ve kasami Burdaki insanlara sorarak aldim sizlerle bekledim her şey için teşekkürler DA Forum üyeleri
Resimlerin MB fazla olduğu icin hızlı resime attım
Tekrardan hepinize teşekkür ederim güncellemelerini yapayım oyun yükleyeyim değerlerini yazarim
ben 3500x olarak aldım herhangi bir prolem yaşamıyorum şuanlık dostum sen 3600 alarak iyi bir seçim yapmışsın hayırlı olsunİşlemci olarak 3500x mi var yoksa 3600 mü aldın? Anakartı değiştirdin mi? SSD olarak hangisini seçtin? Ayrı ayrı sormaktaysa bir kerede hepsini sorayım dedim
bu arada hayırlı uğurlu olsun. Ben de aynı sistemi söyledim 3600 olarak
Sarhoştum dün gece kusura bakmayın.Sen iyi misin ?
kargoya verilmiş şuan, itopta pazar pazar çalışıyo valla helalvalla pazartesi verdim bende hala ses seda yok. Arkadaşınki gelince merak ettim bizimkilerde gelse de incelesek bi
Sen ne zaman sipariş geçmiştin dostum tarih ve saat olarakkargoya verilmiş şuan, itopta pazar pazar çalışıyo valla helal
Eee nasıl oluyor sen de boş sipariş verdin değil mi ? Ben taa pazartesi vermiştim.cumayı cumartesiye bağlahan gece 1 2 arası
kargoya verildi diyor sipariş detaylarında, evet boş sipariş verdim mail geldi ordan gördüm kargoya verildiğini. istersen mesaj ile ulaşmayı deneyebilirsin bilmiyorum neden öyle olduğunuEee nasıl oluyor sen de boş sipariş verdin değil mi ? Ben taa pazartesi vermiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@fgoren hocam bir de sipariş takip ekranında ne yazıyor şu anda yoksa sadece mesaj mi geldi kargoya verildi diye acaba?