Neler Yeni

Teknoking 2 Elime Geçti

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,813
İsim
Eren Yeager
hayırlı uğurlu olsun ustam kablolama biliyorsan kablolarını tekrardan yap daha iyi hava akışı olur biraz fazla karmaşık yapılmış
Dostum kablolama hoşuma gitti aslında neden ki 😊

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
can Köksalan
Öncelikle selamlar bu forumda bana yardımcı olan büyüklerime küçüklerime herkese çok çok teşekkür ederim sistemi aldım kurdum çok denk gelmiş power kabloları siyah her şey siyah çok güzel gozukuyor şuan updatelerini yapıyorum windowsun alta fotoğraflarını koyarım ama tekrardan çok çok teşekkür ederim bu benim hayalimdi mouseu mousepadimi ve kasami Burdaki insanlara sorarak aldim sizlerle bekledim her şey için teşekkürler DA Forum üyeleri
Resimlerin MB fazla olduğu icin hızlı resime attım
Tekrardan hepinize teşekkür ederim güncellemelerini yapayım oyun yükleyeyim değerlerini yazarim🙏😊
İşlemci olarak 3500x mi var yoksa 3600 mü aldın? Anakartı değiştirdin mi? Ssd olarak hangisini seçtin? Ayrı ayrı sormaktaysa bir kerede hepsini sorayım dedim

bu arada hayırlı uğurlu olsun. Ben de aynı sistemi söyledim 3600 olarak

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Öncelikle selamlar bu forumda bana yardımcı olan büyüklerime küçüklerime herkese çok çok teşekkür ederim sistemi aldım kurdum çok denk gelmiş power kabloları siyah her şey siyah çok güzel gozukuyor şuan updatelerini yapıyorum windowsun alta fotoğraflarını koyarım ama tekrardan çok çok teşekkür ederim bu benim hayalimdi mouseu mousepadimi ve kasami Burdaki insanlara sorarak aldim sizlerle bekledim her şey için teşekkürler DA Forum üyeleri
Resimlerin MB fazla olduğu icin hızlı resime attım
Tekrardan hepinize teşekkür ederim güncellemelerini yapayım oyun yükleyeyim değerlerini yazarim🙏😊
Güzel günlerde kullanma dileği ile hayırlı olsun

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,813
İsim
Eren Yeager
İşlemci olarak 3500x mi var yoksa 3600 mü aldın? Anakartı değiştirdin mi? SSD olarak hangisini seçtin? Ayrı ayrı sormaktaysa bir kerede hepsini sorayım dedim

bu arada hayırlı uğurlu olsun. Ben de aynı sistemi söyledim 3600 olarak
ben 3500x olarak aldım herhangi bir prolem yaşamıyorum şuanlık dostum sen 3600 alarak iyi bir seçim yapmışsın hayırlı olsun

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Hayırlı uğurlu olsun. Bol FPS'ler dilerim. :giggle:

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
cumayı cumartesiye bağlahan gece 1 2 arası

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
cumayı cumartesiye bağlahan gece 1 2 arası
Eee nasıl oluyor sen de boş sipariş verdin değil mi ? Ben taa pazartesi vermiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@fgoren hocam bir de sipariş takip ekranında ne yazıyor şu anda yoksa sadece mesaj mi geldi kargoya verildi diye acaba?

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Eee nasıl oluyor sen de boş sipariş verdin değil mi ? Ben taa pazartesi vermiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@fgoren hocam bir de sipariş takip ekranında ne yazıyor şu anda yoksa sadece mesaj mi geldi kargoya verildi diye acaba?
kargoya verildi diyor sipariş detaylarında, evet boş sipariş verdim mail geldi ordan gördüm kargoya verildiğini. istersen mesaj ile ulaşmayı deneyebilirsin bilmiyorum neden öyle olduğunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,943
Üyeler
165,261
Son üye
aEray_
Top Bottom