Neler Yeni

Teknoking 2 Elime Geçti

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
kargoya verildi diyor sipariş detaylarında, evet boş sipariş verdim mail geldi ordan gördüm kargoya verildiğini. istersen mesaj ile ulaşmayı deneyebilirsin bilmiyorum neden öyle olduğunu
nasıl iş yapıyorlar anlamıyorumki hocam ya, mail gönderdim yarın da kargoya verilmezse müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıcam bir hafta olacak yarın.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
anlıyorum seni çok şanssız bir durum, keşke benim yerime sana gönderilseydi. hala ram ve psu almadım gaming gecelerini bekliyordum, işlemci hariç tüm ürünlerim kargoya verildi, onu da dün gece sipariş ettim zaten n11den

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
anlıyorum seni çok şanssız bir durum, keşke benim yerime sana gönderilseydi. hala RAM ve PSU almadım gaming gecelerini bekliyordum, işlemci hariç tüm ürünlerim kargoya verildi, onu da dün gece sipariş ettim zaten n11den
Estağfurullah kardeşim benim sitemim burada sana değil firmaya, kazasız belasız gelsinde bir kaç gün daha bekleriz artık. Ram' i ben incehesaptan aldım 519 liraya 3200 MHz 16 GB ram bu hafta girmedi haftaya gene girer tahminimce. PSU 'yu n11 den verdim fsp den bekliyorum kargosunu.

Top Bottom