Neler Yeni

Teknoloji mağazası açmayı düşünüyorum görüşlerinize ihtiyacım var

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Dostlarım merhabalar ailemin de destek vereceğini düşündüğüm bir konu hakkında sizlere danışmak istiyorum
Konu hakkında bilgisi tecrübesi olan arkadaşlarımın görüşünü almak isterim ayrıca bilginiz fikriniz varsa itopyanın gencergaming in kuruluş süreciyle ilgili bilgi alabileceğim yerler iletişim adresleri var mıdır arkadaşlar

1-) Minimum ne kadar bütçe gerekiyor?
2-) Başlangıçta bireysel satış yapıp sonrasında şirketleşmem mi gerekir? (ne kadar hacme ulaşınca şirketleşmem gerekir)
3-) Bu konuda ne tarz bir eğitim almamı önerirsiniz?
4-) Parçaları satarken illa kar payları vardır ilk aldıkları fiyattan alabilmem için ne yapmam nereden almam nerelerle anlaşmam gerekir?
5-) Ek olarak tavsiyeniz önerileriniz varsa onlara da açığım şu an bilgi edinme aşamasındayım kesin yapacağım demiyorum ilgim var aklımda başka sektörlerle alakalı da planlarım var

Ülkemizin en iyi üniverstilerinin alanında en iyilerden olan bir bölümde okuyorum fakat diplomanın da beni cezbetmediği bir gerçek
Bu yüzden kendi işimin olmasını istiyorum zaten halihazırda çalışıyorum birikim yaparak gireceğim işe başkasının altında 40bin kazanacağıma -atıyorum tabi bu sayıları- kendi dükkanımda seveceğim bir işte 20 bin kazanmayı yeğlerim zaten işini iyi yapan adam da kazanır uzun vadede başarı hedefliyorum hemen kazanayım fikri yok aklımda
Hangi üni ve bölüm ? Merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,301
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom