Neler Yeni

Teknoloji markası kurdum, site nasıl?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
Oğuz
Logo Örgüt logosu gibi, garip olmuş :D
Site de çok basit
Ürünleri çok büyük göstermişsin
Sola doğru akan yazı büyükken, Kategoriler kısmı çok küçük kalmış.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Hocam logo olarak bunlar daha iyi olacaktır :D

htbte.png
htb21.png

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
Logo Örgüt logosu gibi, garip olmuş :D
Site de çok basit
Ürünleri çok büyük göstermişsin
Sola doğru akan yazı büyükken, Kategoriler kısmı çok küçük kalmış.
Hocam malesef logo tasarım aşamasında ufak bir dolandırılma yaşadım :) ucuz etin yahnisi diyelim. Logoyu kendim tasarladım. Biraz milliyetçi bir logo olmuş olabilir :) Zamanla revizeler olacaktır. Genelde hep kral taç'ı kullanırlar, ben imparatorluk kavuğu kullanmak istedim. Hilal e gelirsek Alfa romeo gibi markalar bile logosunda haç kullanıyor. Ben de bayrağimızın bir parçası olan Hilal i kullanmak istedim.

YazılımKafa

80+ Silver
Nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum hocam ama her prosedürü eksiksiz yapmaya calıştım. Site ETBIS e kayıtlı, altyapı sağlayıcısı İKAS, ödeme altyapısı Param Pos, Aras Kargo anlaşmalı, vergi mükellefiyim, Marka tescil başvurusu patent kurumuna yapıldı. Kosgeb uygun desteği verirse mağaza açma hayalim var.a
Ödeme altyapısı daha güvenilir olabilirdi bence

YazılımKafa

80+ Silver
Hocam Param merkez bankası onaylı ve Turkiye de bu işin öncülerinden. Güven konusunda bir çekinceniz olmasın.
Bilmiyorum dostum. Doğrudur. Sadece çok gördüğüm bir firma değil. Birde bence site ismi pek olmamış. Htbte biraz değişik duruyor. Akılda kalıcı ya da uzun vadeli bir isim olduğunu düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum dostum. Doğrudur. Sadece çok gördüğüm bir firma değil. Birde bence site ismi pek olmamış. Htbte biraz değişik duruyor. Akılda kalıcı ya da uzun vadeli bir isim olduğunu düşünmüyorum
Ayrıca bence amblemde sırıtıyor

Critaes

80+ Bronze
Yeni başlayan biri için düzgün eleştiriler çok kıymetlidir. Eleştirileri düzgün analiz ederek daha iyi yerlere gelebilirsiniz. Benim görüşümce site çok karışık ve göz yoruyor. Site olabildiğince sade ve basit olmalı, renklerin seçimi de burada çok önemli. Ürünler çok büyük aynı şekil logo da çok büyük.
Siz siteyi ne kadar acemi yaparsanız, alıcıya güvenilir olmayan bir izlenim verirsiniz. Bu yüzden ilk başlarda alternatif sitelerden direkt olarak kopyalama olmadan esinlenebilirsiniz site tasarımı anlamında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
ragnar oğlu tarkan
bence logo olmamış kocaman lacivert şerit de çok gözümü aldı o da olmamış görseller aşırı büyük ürün detayları kısmında yazının devamı yok fazlasıyla revize şart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,592
Üyeler
159,359
Son üye
fragaria
Top Bottom