Teknoloji üretmek istiyorum.

Reaksiyon skoru
11
Merhaba.Yapılır mı yapılamaz mı diye sormuyorum.Ne yapılabilir?İnternetten araştırdım fakat kafam karışmasın diye buraya geldim.5 10 milyon bütçeyle başlanıp büyüyebilecek ne üretilebilir.Telefon,işlemci,monitör,kulaklık,flash bellek,elon muskın para akıttığı pil teknolojileri.Her ürün olabilir tavsiye vereceğiniz.Aklıma şimdi bunlar geldi.Düşünün ve bu listeye eklenebilecek başka ürün var mı onları yazın.
Soru 1:Elinizde 5 milyon tl var.Hangi nesneyi üretirdiniz?
Soru 2:5 milyon tlniz olsa ne yapardınız?
Türk google yapardım,silah üretirdim gibi tüm konular olabilir.

Merhaba.Yapılır mı yapılamaz mı diye sormuyorum.Ne yapılabilir?İnternetten araştırdım fakat kafam karışmasın diye buraya geldim.5 10 milyon bütçeyle başlanıp büyüyebilecek ne üretilebilir.Telefon,işlemci,monitör,kulaklık,flash bellek,elon muskın para akıttığı pil teknolojileri.Her ürün olabilir tavsiye vereceğiniz.Aklıma şimdi bunlar geldi.Düşünün ve bu listeye eklenebilecek başka ürün var mı onları yazın.
Soru 1:Elinizde 5 milyon TL var.Hangi nesneyi üretirdiniz?
Korona biterse bulut oyunculuk tabanlı internet kafe açardım, her PC 1000TL masraflı olacak (sadece kasa) ve saati 1 lira olacak, başlangıç için 20 masa, sonra da 10'ar 10'ar eklerdim. Daha da büyüyünce fakir ailelerin çok olduğu illerde açarak şirket haline gelirim. Sonrasında zaten reklam gibi şeylerle paraya para demem.

Kimseye söylemem ama gelecek Tarım Teknolojilerinde. İşlemciyi vs. bırak elektronik ve yazılım mühendisi bir ekip kur 1 milyon TL ile. Geri kalanını Ar-ge ve proje parası yap. ben 200TL ile proje üretiyorum ona rağmen bir ürün elde ediyorum; sen yüksek mevlalarla özellikel yurtdışına çok büyük satışlar yapabilirsin. Dikey tarım ve tarım teknolojileri...

Soru 1:Elinizde 5 milyon TL var.Hangi nesneyi üretirdiniz?
amerikaya gider yaşardım ne yapacam boşver üretmeyi falan

Almanyada paraya para demezdim. Yada araba galerisi açardım.

Kendime bir ekip bulup oyun geliştirirdim.
Ya da abdullah hacıgülün ki gibi bir kanal açardım.

Kimseye söylemem ama gelecek Tarım Teknolojilerinde. İşlemciyi vs. bırak elektronik ve yazılım mühendisi bir ekip kur 1 milyon TL ile. Geri kalanını Ar-ge ve proje parası yap. ben 200TL ile proje üretiyorum ona rağmen bir ürün elde ediyorum; sen yüksek mevlalarla özellikel yurtdışına çok büyük satışlar yapabilirsin. Dikey tarım ve tarım teknolojileri...
Yazından sonra araştırdım.Topraksız tarımı duyunca oha dedim.Elektronik ve yazılım mühendisi olarak zaten internette bulurum fiziksel ortamda çalışmak şart değilse.Veya çevre kasıp onları elektronik ve yazılım mühendisi bulurum.Yarısını ilk aşamada maaş işini ücretsize getirebilirsem proje bütçesi artar.Yazılım ve elektronik mühendisi olmak ne kadar zor hiç bilmiyorum ama internetle bir insanın 3 ayda meslek öğrenebileceğini düşünüyorum.(Forumlardan bulurum 200 300 adam).Yetiştirirler kendini.

Yazından sonra araştırdım.Topraksız tarımı duyunca oha dedim.Elektronik ve yazılım mühendisi olarak zaten internette bulurum fiziksel ortamda çalışmak şart değilse.Veya çevre kasıp onları elektronik ve yazılım mühendisi bulurum.Yarısını ilk aşamada maaş işini ücretsize getirebilirsem proje bütçesi artar.Yazılım ve elektronik mühendisi olmak ne kadar zor hiç bilmiyorum ama internetle bir insanın 3 ayda meslek öğrenebileceğini düşünüyorum.(Forumlardan bulurum 200 300 adam).Yetiştirirler kendini.
Yarin biraz sohbet edelim. Cidden bu kadar butcen var mi?

Ben şey duymuştum aylık 15 20k paraya hindistanlı(tam hatırlamıyorum ama parası değersiz bir ülkeydi) freelancer oyun geliştirme ekibi kurulabiliyormuş.Araştırdım oyun yapma süresi çok değişkenmiş.6 ay sürse 120k yapar.Diğer firmalarla kapışabilecek sağlam bir oyun fikri çıkarsa yapılır.Paraya bile gerek yok.Forumdan 100 adam toplasan(sayıyı salladım.).4 5 ayda yine yapılır.(Tamamen bilgisizim konu hakkıdna yorumlarımı cahilliğime ver.)Yanıtını merak ediyorum bu konuda.
Post automatically merged:

Yarin biraz sohbet edelim. Cidden bu kadar butcen var mi?
Param o kadar yok.Fakat bütçe için aklımda 2 farklı düşünce var şuan.
1-Mansur Yavaştan destek isteyeceğim.
3-Ortalama 300 kişi bulacağım.Ve biz farklı farklı yerlerde garsonluktur,temizlikçiliktir,al sattır.Nasıl para kazanabiliyorsak kazanacağız.Aylık zaten kişi başı min 2k kazansak ve 6 ay çalışsak ne eder hesapla.Bunu yapabilirim bir de.
Post automatically merged:

Bir de bunu borsada veya paradan para yapabileceğimiz yerlere koyduğumuzu düşün 6 ay boyunca.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,997
Üyeler
191,022
Son üye
Korkmaz49
Geri