Neler Yeni

Teknopanda-karakiz 3070ti̇ 19.999₺

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Hayırlı olsun güzel sistem
Eyvallah hocam teşekkürler. Ama işin garip tarafı kendi üyeliğimle girdiğimde sepete ekleyemiyordum. Ram stok hatası veriyordu. Ayrı tarayıcıdan eşimin üyeliği ile girdim. Ram stok hatası vermeden ekledim aldım hemen. 32 TL kargo eklemişler bi de ya. 20 k para veriyoruz 32 TL nedir 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Muhammed Mustafa Gündüz
Bende aldım darboğaz olur mu bu işlemci ile

no-name

80+ Silver
Eyvallah hocam teşekkürler. Ama işin garip tarafı kendi üyeliğimle girdiğimde sepete ekleyemiyordum. Ram stok hatası veriyordu. Ayrı tarayıcıdan eşimin üyeliği ile girdim. Ram stok hatası vermeden ekledim aldım hemen. 32 TL kargo eklemişler bi de ya. 20 k para veriyoruz 32 TL nedir 😂
Bazen öyle olabiliyor tarayıcının ön belleği vs. Den dolayı. Bir de sistem baya bir stokta kaldı anlamadığım şekilde.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Bazen öyle olabiliyor tarayıcının ön belleği vs. Den dolayı. Bir de sistem baya bir stokta kaldı anlamadığım şekilde.
Hocam reklamı yoktu çünkü. Ben bile kaç tane YouTube kanalı takip ediyorum. Pintipanda yı ilk kez gördüm. Facebook gruplarında sistem ile alakalı gönderi yok. Tesadüfen itopyaya belki kampanyalı sistem düşer diye günde 15-20 kez bakarım. Şansıma denk geldi aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün stoğu bitti

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Muhammed Mustafa Gündüz
Geldi mi sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,078
Üyeler
163,938
Son üye
beqtass
Top Bottom