Neler Yeni

Teknosa dan alınan sistemler nasıl geliyor

mehmet07_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet alkan
Arkadaşlar iyi akşamlar teknosadan sistem alıcam kendim toplucam bileşenleri toplıyarak mı veriyorlar yoksa parça parça mı toplara biliyor muyuz

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Jiyu
teknosadan sistem alınmaz , kendiniz nasıl toplayacaksınız oradan ? sakın oraya gidip tek tek toplatmayın.
Aynı şey vatan ya da başka mağazalar için de geçerli itopya vs.
F/p sistem çıkmadıkça ya da şu an ki f/p sistemler haricinde hazır sistem almayın bence.

mehmet07_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum itopya ve İncehesap gibi sistemler taksit seçenekleri vadeli 35 aldım sistem ince hesapta 12 aya bolunce 45 50 ye kadar çıkıyor ama Teknosa 12 aya peşin fiyatına veriyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Jiyu
Dostum itopya ve İncehesap gibi sistemler taksit seçenekleri vadeli 35 aldım sistem ince hesapta 12 aya bolunce 45 50 ye kadar çıkıyor ama Teknosa 12 aya peşin fiyatına veriyor
Teknosa hazır sistem bilgisayar satın alınacak bir yer değil. Medimarkta öyle.
Kurumsal olarak alabileceğin tek yer vatan , hepsiburada trendyol vb. üzerinden de sistem alınmaz.
Vatan ve itopyada peşin 3 ay taksit var. Gamegarajda ise 3-6-12 ay vade farksız seçenekler var bazı sistemlerde fakat ortalama 5k daha pahalı

mehmet07_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet alkan
Teknosa hazır sistem bilgisayar satın alınacak bir yer değil. Medimarkta öyle.
Kurumsal olarak alabileceğin tek yer vatan , hepsiburada trendyol vb. üzerinden de sistem alınmaz.
Vatan ve itopyada peşin 3 ay taksit var. Gamegarajda ise 3-6-12 ay vade farksız seçenekler var bazı sistemlerde fakat ortalama 5k daha pahalı
Game garaj güvenilir mi ordan hiç alışveriş yapmadım adını bı kaç kez duydum ama alışveriş yapan çevremde kimse yok

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Jiyu
Game garaj güvenilir mi ordan hiç alışveriş yapmadım adını bı kaç kez duydum ama alışveriş yapan çevremde kimse yok
O konuda bir şey söyleyip seni yanlış yönlendiremem fakat dediğim gibi teknosa ve medimarkttan hazır sistem alınmaz.
Eğer tek tek toplayabilirseniz , montajını kendiniz ya da başkası yapabilecekse indirime giren parçaları tek tek alabilirsin güvenilir sitelerden peşin taksitle hem de. Hazır sistem olarak ise ancak yukarıdaki seçenekler var.
Forumlarda gamegaraj güvenilir mi diye bir sürü konu var bakabilirsin.

mehmet07_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet alkan
O konuda bir şey söyleyip seni yanlış yönlendiremem fakat dediğim gibi teknosa ve medimarkttan hazır sistem alınmaz.
Eğer tek tek toplayabilirseniz , montajını kendiniz ya da başkası yapabilecekse indirime giren parçaları tek tek alabilirsin güvenilir sitelerden peşin taksitle hem de. Hazır sistem olarak ise ancak yukarıdaki seçenekler var.
Forumlarda gamegaraj güvenilir mi diye bir sürü konu var bakabilirsin.
Çok Teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim

• Muhteşem

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Jiyu
Çok Teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim
Rica ederim ne demek , akakçeden fiyatları karşılaştırıp eğer çok fark yoksa peşin taksitle tek tek teknosan alabilirsin ama satıcı güvenilirse.
Ama dediğim gibi onlara toplatma , kendin indirime girdikçe vatan vb. yerlerden parça parça al. Hayırlı geceler.

mehmet07_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet alkan
Rica ederim ne demek , akakçeden fiyatları karşılaştırıp eğer çok fark yoksa peşin taksitle tek tek teknosan alabilirsin ama satıcı güvenilirse.
Ama dediğim gibi onlara toplatma , kendin indirime girdikçe vatan vb. yerlerden parça parça al. Hayırlı geceler.
Tekrar dan teşekkürler olmadı öyle yaparız

• Muhteşem
Top Bottom