Neler Yeni

Teknosa gibi mağazalar formatta yardımcı olur mu

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Windowsu etkinleştiremiyorum temiz kurulum yapmam için format atmam gerekiyor teknosada media marktta yaptırabilir miyim ? Ya da dc'den yardım edebilen olursa da kendim deneyebilirim.

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğur
olmaz pc dükkanına gideceksin, yada öğretirim yapabilirsen. çok kolay.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Youtube'a yaz Windows 10 temiz kurulum diye eğer 10 kuracaksan o videodakini kullan yok 11 kuracaksan Windows 11 temiz kurulum diye yaz youtube'a.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Bence yaparsın ya eğer sıkıntılı bir biosa denk gelmezsen oda genelde eski pclerde oluyor kolayca halledersin video ile.

Livaković

80+ Silver
Windowsu etkinleştiremiyorum temiz kurulum yapmam için format atmam gerekiyor teknosada media marktta yaptırabilir miyim ? Ya da dc'den yardım edebilen olursa da kendim deneyebilirim.
Youtubeda tonlarca video var ayrıca personelleri bir şey bilmez bilgisayarıda gidip format attırmak için bilgisayarcıyada götürme bu bir şey bilmiyor der ramları içinde ne varsa hepsini süpürür. deneyimle sabittir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıl olmuş 2023 2024e gireceğiz hala format atmak için satıcılara gitmek için konu açılıyor herzaman satıcılar veyada birisi yanında olmaz format atmayı 5 yaşındaki bebe bile biliyor artık.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Youtubeda tonlarca video var ayrıca personelleri bir şey bilmez bilgisayarıda gidip format attırmak için bilgisayarcıyada götürme bu bir şey bilmiyor der ramları içinde ne varsa hepsini süpürür. deneyimle sabittir
Ya bence o olay eskide kaldı bir tık eğer gidip istanbul dışı bir ilde değilsen ve çok böyle köşe başında kötü bilgisayarcı değilse böyle bir şey yapmaz kaliteli bilgisayarcılarda var.

Livaković

80+ Silver
Ya bence o olay eskide kaldı bir tık eğer gidip istanbul dışı bir ilde değilsen ve çok böyle köşe başında kötü bilgisayarcı değilse böyle bir şey yapmaz kaliteli bilgisayarcılarda var.
hocam inanın bana en lüks mağazası olan bilgisayarcı bile parça çalıyor

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
@Rivyalı Geralt Sen dene format atmayı youtubeda videosu var ben yapabiliceğini düşünüyorum yapamazsanda en fazla nolur bios mu kitlenir gidersin verirsin bilgisayarcıya.

Livaković

80+ Silver
senin dediğin kaliteli bilgisayarcıda anca birinin yetkili servisi veyada firma olma adında ilerleyen bir yer olabilir ama ben daha bilgisayarcıya mal veripte içinden parça cukkalamayan bilgisayarcı görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,329
Üyeler
166,194
Son üye
Alenx
Top Bottom