Neler Yeni

🔥İndirim TEKNOSA OUTLET LAPTOP!

şahin doğan

80+ Platinum
2. el, neredeyse 7/24 açık, herkesin ellediği, kozmetik durumu belli olmayan, değişim olmayan ürün.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,328
İsim
BenRoboTdeğilİm
şans işi biraz ama ben tavsiye etmiyorum

bluenstar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Hüseyin Y.
Değişimi yok ibaresi hatalı.Bozulursa olursa seve seve yenisini verecek bana.İsteyen iade edebilir o tarz durumlarda ama hakkınızı kullanın.

A_TURAN_A

80+ Bronze
2. el, neredeyse 7/24 açık, herkesin ellediği, kozmetik durumu belli olmayan, değişim olmayan ürün.
Sizin dediğiniz Teşhir. Teşhir ve outlet farklı, teknosa da outler ürünleri ya stok fazlası ya da ürün satılmış sonra 14 gün içinde iade edilmiş ve kontrol edilmiş ürünler oluyor. Ben geçen yüzde 30 indirimle honor tablet aldım gayet tertemizdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değişimi yok ibaresi hatalı.Bozulursa olursa seve seve yenisini verecek bana.İsteyen iade edebilir o tarz durumlarda ama hakkınızı kullanın.
Değişim yok sadece iade var, outlet ürün aldığınızda bu koşulu kabul edip almış oluyorsunuz.

Teknosa dan outlet ürün almayı düşünen varsa öneirirm herhangi bir sıkıntı da iade edebiliyorsunuz. Akşam 10 dan sonra da çark oluyor sitede biraz dolaşınca telefonda ve televizyonda 500 tablet ve bilgisayarda da 250 indirim kodu veriyor.

Son düzenleme:

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçen bir mağazada çocuğun teki kulaklığı takmış ekrana gömülmüş oyun oynuyordu. Böyle outletse almam. Ama sadece vitrinde durduysa düşünülebilir

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Geçen bir mağazada çocuğun teki kulaklığı takmış ekrana gömülmüş oyun oynuyordu. Böyle outletse almam. Ama sadece vitrinde durduysa düşünülebilir
hocam orda oyun oynamaları yasak değilmi ? uyarmıyorlarmı her istiyen istediğinde rahatça oynıyabiliyormu ?

eneskaya6

80+ Silver
Değişim yapilmiyorsa asla almayin. Gigabyte monitör almistim zamaninda paneli durduk yere bozuldu ve outlet oldugu icin servis ne onariyor ne de aldığım yer degisim yapiyordu. Bi sekilde hallettik ama laptop falan sakın almayin paranizi riske atmayin

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam orda oyun oynamaları yasak değilmi ? uyarmıyorlarmı her istiyen istediğinde rahatça oynıyabiliyormu ?
Bazı mağazalarda oyun oynandığını gördüm. Tabi yüksek vitrinlerde değil muhtemelen sadece oyun testi için konulmuş sistemler olan bir kısım.
Normal bir masada başında oyuncu koltukları olan bir kısım

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Bazı mağazalarda oyun oynandığını gördüm. Tabi yüksek vitrinlerde değil muhtemelen sadece oyun testi için konulmuş sistemler olan bir kısım.
Anladım Hocam Teşekkür ederim.

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,793
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
İade değişim hakkı yoksa alınmaz gidin 2. el alın daha iyi

A_TURAN_A

80+ Bronze
Arkadaşlar hala teşhirle outlet karıştırıp yazıyorsunuz ikisi farklı Teşhir yazarsa ürünün yanında mağaza da sergilenen ürün oluyor, outler yazarsa 14 gün içinde iade edilip kontrol edilip satılan ürün ya da stok fazlası oluyor. Ürünlerde de iade var ama değişim yok. Yani ürünü aldınız beğenmediniz ya da bozuldu iade edebiliyorsunuz. Teknosa satıcı ürünlerde iade ayrıca 30 gün.

Bedava verseler alıp kullanmam teşhir ürünü.
.

Top Bottom