Neler Yeni

🔥İndirim TEKNOSA OUTLET LAPTOP!

2. el, neredeyse 7/24 açık, herkesin ellediği, kozmetik durumu belli olmayan, değişim olmayan ürün.

şans işi biraz ama ben tavsiye etmiyorum

Değişimi yok ibaresi hatalı.Bozulursa olursa seve seve yenisini verecek bana.İsteyen iade edebilir o tarz durumlarda ama hakkınızı kullanın.

2. el, neredeyse 7/24 açık, herkesin ellediği, kozmetik durumu belli olmayan, değişim olmayan ürün.
Sizin dediğiniz Teşhir. Teşhir ve outlet farklı, teknosa da outler ürünleri ya stok fazlası ya da ürün satılmış sonra 14 gün içinde iade edilmiş ve kontrol edilmiş ürünler oluyor. Ben geçen yüzde 30 indirimle honor tablet aldım gayet tertemizdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değişimi yok ibaresi hatalı.Bozulursa olursa seve seve yenisini verecek bana.İsteyen iade edebilir o tarz durumlarda ama hakkınızı kullanın.
Değişim yok sadece iade var, outlet ürün aldığınızda bu koşulu kabul edip almış oluyorsunuz.

Teknosa dan outlet ürün almayı düşünen varsa öneirirm herhangi bir sıkıntı da iade edebiliyorsunuz. Akşam 10 dan sonra da çark oluyor sitede biraz dolaşınca telefonda ve televizyonda 500 tablet ve bilgisayarda da 250 indirim kodu veriyor.

Son düzenleme:
Geçen bir mağazada çocuğun teki kulaklığı takmış ekrana gömülmüş oyun oynuyordu. Böyle outletse almam. Ama sadece vitrinde durduysa düşünülebilir

Geçen bir mağazada çocuğun teki kulaklığı takmış ekrana gömülmüş oyun oynuyordu. Böyle outletse almam. Ama sadece vitrinde durduysa düşünülebilir
hocam orda oyun oynamaları yasak değilmi ? uyarmıyorlarmı her istiyen istediğinde rahatça oynıyabiliyormu ?

Değişim yapilmiyorsa asla almayin. Gigabyte monitör almistim zamaninda paneli durduk yere bozuldu ve outlet oldugu icin servis ne onariyor ne de aldığım yer degisim yapiyordu. Bi sekilde hallettik ama laptop falan sakın almayin paranizi riske atmayin

Bedava verseler alıp kullanmam teşhir ürünü.

hocam orda oyun oynamaları yasak değilmi ? uyarmıyorlarmı her istiyen istediğinde rahatça oynıyabiliyormu ?
Bazı mağazalarda oyun oynandığını gördüm. Tabi yüksek vitrinlerde değil muhtemelen sadece oyun testi için konulmuş sistemler olan bir kısım.
Normal bir masada başında oyuncu koltukları olan bir kısım

İade değişim hakkı yoksa alınmaz gidin 2. el alın daha iyi

Arkadaşlar hala teşhirle outlet karıştırıp yazıyorsunuz ikisi farklı Teşhir yazarsa ürünün yanında mağaza da sergilenen ürün oluyor, outler yazarsa 14 gün içinde iade edilip kontrol edilip satılan ürün ya da stok fazlası oluyor. Ürünlerde de iade var ama değişim yok. Yani ürünü aldınız beğenmediniz ya da bozuldu iade edebiliyorsunuz. Teknosa satıcı ürünlerde iade ayrıca 30 gün.

Bedava verseler alıp kullanmam teşhir ürünü.
.

Geri