Sizin dediğiniz Teşhir. Teşhir ve outlet farklı, teknosa da outler ürünleri ya stok fazlası ya da ürün satılmış sonra 14 gün içinde iade edilmiş ve kontrol edilmiş ürünler oluyor. Ben geçen yüzde 30 indirimle honor tablet aldım gayet tertemizdi.2. el, neredeyse 7/24 açık, herkesin ellediği, kozmetik durumu belli olmayan, değişim olmayan ürün.
Değişim yok sadece iade var, outlet ürün aldığınızda bu koşulu kabul edip almış oluyorsunuz.Değişimi yok ibaresi hatalı.Bozulursa olursa seve seve yenisini verecek bana.İsteyen iade edebilir o tarz durumlarda ama hakkınızı kullanın.
hocam orda oyun oynamaları yasak değilmi ? uyarmıyorlarmı her istiyen istediğinde rahatça oynıyabiliyormu ?Geçen bir mağazada çocuğun teki kulaklığı takmış ekrana gömülmüş oyun oynuyordu. Böyle outletse almam. Ama sadece vitrinde durduysa düşünülebilir
Bazı mağazalarda oyun oynandığını gördüm. Tabi yüksek vitrinlerde değil muhtemelen sadece oyun testi için konulmuş sistemler olan bir kısım.hocam orda oyun oynamaları yasak değilmi ? uyarmıyorlarmı her istiyen istediğinde rahatça oynıyabiliyormu ?
Anladım Hocam Teşekkür ederim.Bazı mağazalarda oyun oynandığını gördüm. Tabi yüksek vitrinlerde değil muhtemelen sadece oyun testi için konulmuş sistemler olan bir kısım.
.Bedava verseler alıp kullanmam teşhir ürünü.
Geçen bir mağazada çocuğun teki kulaklığı takmış ekrana gömülmüş oyun oynuyordu. Böyle outletse almam. Ama sadece vitrinde durduysa düşünülebilir