Pahalı oluyor teknosa ama fiyat uygunsa olmazMerhabalar teknosodan telefon sipariş edeceğimde sizce bir problemle karşılaşırmıyım?
Ben Teknosa dan almıştım zamanında yanında bedava hat vermişlerdiMerhabalar teknosodan telefon sipariş edeceğimde sizce bir problemle karşılaşırmıyım?
telefonu babama aldıracağım babam hepsiburada gibi e-ticaret sitelerine pek güvenmiyor özellikle alacağım ürün telefon olunca bende birazda olsa tedirginim o yüzden büyük bir firmadan almak istiyorum. Fiyat olarak hepsiburada gibi siteler ile arasında pek fark yok fiyat farkı olarak sorunum yokAlınır tabii, yılların şirketi ama genelde piyasadan çok daha yüksek fiyata satıyorlar. Göz göre göre bu farkı veririm derseniz alınır.
arada fiyat farkı çok değil ve telefonu babam alacak babam hepsiburada gibi sitelere güvenmiyor alacağım üründe telefon olduğu için az parada değilAlınır tabii, yılların şirketi ama genelde piyasadan çok daha yüksek fiyata satıyorlar. Göz göre göre bu farkı veririm derseniz alınır.
Fiyat iyiyse firma iyidir zaten köklü bir firma. Ama Amazon TR de falan daha ucuzsa oralardan al teknosaya gerek yok.Merhabalar teknosodan telefon sipariş edeceğimde sizce bir problemle karşılaşırmıyım?
Bir tane çalışanın yaptığı hatayla firmayı kötülemek pekte normal bir şey değil gibi.bu videoyu izlemeden almayın
Gözümde bu tür yerler telefona bakmak için test yerleridir ama gözümde bu yerlerden alınmaz ekstra paraya değmez gözümde teknosa zaten pahalı.Merhabalar teknosodan telefon sipariş edeceğimde sizce bir problemle karşılaşırmıyım?
Hepsiburada da satıcı hepsiburada ise güvenin ama satıcı a bilişim- b market gibi bişi ise güvenmezdim bende.telefonu babama aldıracağım babam hepsiburada gibi e-ticaret sitelerine pek güvenmiyor özellikle alacağım ürün telefon olunca bende birazda olsa tedirginim o yüzden büyük bir firmadan almak istiyorum. Fiyat olarak hepsiburada gibi siteler ile arasında pek fark yok fiyat farkı olarak sorunum yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arada fiyat farkı çok değil ve telefonu babam alacak babam hepsiburada gibi sitelere güvenmiyor alacağım üründe telefon olduğu için az parada değil