teknosadan telefon alınır mı?

C@NN

80+
Reaksiyon skoru
28
Merhabalar teknosodan telefon sipariş edeceğimde sizce bir problemle karşılaşırmıyım?

koskoca şirket, onlarca yıl, onlarca mağazayı sırf seni dolandırmak için açmadıysa problemle karşılaşmazsın.

Alınır tabii, yılların şirketi ama genelde piyasadan çok daha yüksek fiyata satıyorlar. Göz göre göre bu farkı veririm derseniz alınır.

bu videoyu izlemeden almayın

Alınır tabii, yılların şirketi ama genelde piyasadan çok daha yüksek fiyata satıyorlar. Göz göre göre bu farkı veririm derseniz alınır.
telefonu babama aldıracağım babam hepsiburada gibi e-ticaret sitelerine pek güvenmiyor özellikle alacağım ürün telefon olunca bende birazda olsa tedirginim o yüzden büyük bir firmadan almak istiyorum. Fiyat olarak hepsiburada gibi siteler ile arasında pek fark yok fiyat farkı olarak sorunum yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arada fiyat farkı çok değil ve telefonu babam alacak babam hepsiburada gibi sitelere güvenmiyor alacağım üründe telefon olduğu için az parada değil

Merhabalar teknosodan telefon sipariş edeceğimde sizce bir problemle karşılaşırmıyım?
Gözümde bu tür yerler telefona bakmak için test yerleridir ama gözümde bu yerlerden alınmaz ekstra paraya değmez gözümde teknosa zaten pahalı.

Aradaki fiyat farkı çok değil telefonu birazda olsa güvenilir bir yerden almak istediğim için teknosadan almak istiyorum. Cevap veren herkese teşekkür ederim

telefonu babama aldıracağım babam hepsiburada gibi e-ticaret sitelerine pek güvenmiyor özellikle alacağım ürün telefon olunca bende birazda olsa tedirginim o yüzden büyük bir firmadan almak istiyorum. Fiyat olarak hepsiburada gibi siteler ile arasında pek fark yok fiyat farkı olarak sorunum yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arada fiyat farkı çok değil ve telefonu babam alacak babam hepsiburada gibi sitelere güvenmiyor alacağım üründe telefon olduğu için az parada değil
Hepsiburada da satıcı hepsiburada ise güvenin ama satıcı a bilişim- b market gibi bişi ise güvenmezdim bende.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,289
Üyeler
187,022
Son üye
nht42
Geri