Teknoser teknik servis nasıldır?

dostecann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
722
Ocak ayında Vatan Bilgisayar'dan ASUS TUF VG249QM5a monitör satın aldım. Genel monitörden memnunum, oyun oynamak çok zevkli. Fakat bir aydır ekrandaki ışık sızmaları hep kafamı kurcalıyordu acaba fazla mı, göndermeye değer mi diye. Temassızlıktan dolayı anlık git gel durumu da mevcut fakat bu başka kullanıcılarda da var yani kronik. Daha önce teknoser veya herhangi bir ASUS servis deneyimi yaşayan dostlarımın görüşlerini merak etmekteyim. İki üç hafta önce denemek için siteden kayıt oluşturmuştum, maili gelmişti. Gönderirsem o şekilde kargo ile göndermeyi düşünüyorum. Teşekkürler...

Teknoser servis gittiğim asus servislerden en iyisiydi sıralamam şu şekilde.

1. Teknoser
2. KVK Servis
3. ServisPoint
4. SMS infocomm (kapandı)

Teknoser servisin 2 konumu var Asusun size verdiği konum servisin cihaz alım servisi. oranın yaklaşık 800 metre ilerisinde operasyon merkezi var bütün tamir/değişim işlerini orada yapıyorlar. İki taraftaki çalışanlarlada muhabbetim oldu hepsi çok temiz insan çay kahve ikram etmişlerdi.

SMS servisten hiç memnun kalmadım cihazı gönderdikten sonra cihazın 1 hafta kaydı yapılmadı hiçbiryerden haber alamadım 2 hafta sonra birden arayıp laptopun anakart touchpad klavye ekran değiştirdiklerini söylediler sadece touchpad arızası olmasına rağmen. o günden sonra o cihazımdan hayır gelmedi sonra değiştirdikleri tüm parçalar arızalanınca değişime gitti. ServisPoint'e cihaz değişimi için gönderdim sabahtan kaydı açıp 2 güne rapor çıkarıp adresime gönderdiler çok hızlılardı. KVK servise sıfır asus laptop açılma sorunlar yaşadığı için değişim raporu çıkarılması için gönderildi geldikten 2 gün sonra kayıt açılıp sorunlar teşhis edilip donanımsal sorun onaylandığı anda 1 hafta içinde rapor çıkartıp 10. gün değişim raporunu gönderdiler

Son düzenleme:
Teknoser servis gittiğim asus servislerden en iyisiydi sıralamam şu şekilde.

1. Teknoser
2. KVK Servis
3. ServisPoint
4. SMS infocomm (kapandı)
Evet hocam bir diğer forumdaki deneyiminizi okudum :D. Sizce kargo ile mi göndermem daha iyi olur? DHL eCommerce, MNG kargo oluyor değil mi?

Evet hocam bir diğer forumdaki deneyiminizi okudum :D. Sizce kargo ile mi göndermem daha iyi olur? DHL eCommerce, MNG kargo oluyor değil mi?
Her servis ayrı kargo şirketiyle çalışıyor Teknoser yurtiçi, KVK Ups ile kapıdan alıyor, Servispoint bilmiyorum kendim gittim. İstanbul içinde bu şekildeydi. Mümkünse elden teslim et.

Her servis ayrı kargo şirketiyle çalışıyor Teknoser yurtiçi, KVK Ups ile kapıdan alıyor, Servispoint bilmiyorum kendim gittim. İstanbul içinde bu şekildeydi. Mümkünse elden teslim et.
Denemek için 3 hafta önce talep oluşturmuştum. Mailde sipariş numarasıyla birlikte DHL eCommerce adlı kargo firması diyor ondan dedim. Elden teslimi sürecin daha hızlı olması için mi söyledin?

Elden teslim edersen daha hızlı olur eğer çok uzaktaysan Asusu ara kargo şirketini değiştirmek istiyorum de eğer yok sadece dhl/mng var derlerse elden teslim et. Ben bu iki kargo firmasına hiç güvenmiyorum 3 ayrı şehirde farklı farklı sorunlar yaşadım. Olmadı servispoint'e gönder. Muhtemelen benim asus laptopa sorun var mı yok mu diye bakmayıp direkt değişim raporu çıkarmışlardı 2 günde rapor çıkması mümkün değil.

Geri