Neler Yeni

TEKNOSEYİR BİLGİSAYARIMI HACKLEDİ DİYE DOLAŞAN GARİP ELEMAN

Starlex

80+ Silver
Bugün youtube da biri karşıma çıktı diyorki (anladığım kadarıyla) teknoseyir bana bir pc sattı ssd den virüs bulaştırdı teamwiver gibi yollar ile ekrana pc de işlem yapıp ekrana görüntü gelmemesini sağlıyor falan diyor işin komik tarafı bu sorun yüzünden yok efendim 20 30 tane pc den olmuş , türktelekomu hacklemişler, siroz ve boğaz kanseri hastalıklarına yakalanmış, ihbar.gov.tr sitesine giriş yaptırmıyorlarmış gibi gibi şikayetlerde bulunuyor bu vatandaştan biraz araştırma doğrultusunda (aynı kişi ise) diğer forumlardada aynı sebepten konu açtığını gördüm youtube kanalını incelemek isteyenlere aşağıya linkini bırakıyorum iyi seyirler
Teknoseyirpcmihackledi diyen şahıs
merak ettiğim böyle kişiler neden hep tr den çıkıyor aklım almıyor doğrusu 🤣

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Bu adam aylardır istisnasız video atıyor. Çok garip bir kişilik, daha önce de konusu vardı. Büyük ihtimal psikolojik bir rahatsızlığı var ve kendini ona inandırmış, çok garip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan Dengil
Ben videolarını inceledim. Gerçekten hacklenmiş gibi duruyor. Adamda sorun bitmiyor. Bir bilgisayarı açılmıyor açılsa da sistem çöküyor. Ayrıca bütün parçaları değiştirdiğinden bahsetmiş hala aynı sorunları yaşıyor. Daha ne yapsın. Ayrıca en son videosunda Akli dengesi yerindedir raporu almış ve ondan bahsetmiş. Bir de biri neden durduk yere hacklendiğini kanıtlamak için bu kadar uğraşır ki? Altında yatan bir sebep vardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Polat Bey
Bugün youtube da biri karşıma çıktı diyorki (anladığım kadarıyla) teknoseyir bana bir pc sattı ssd den virüs bulaştırdı teamwiver gibi yollar ile ekrana pc de işlem yapıp ekrana görüntü gelmemesini sağlıyor falan diyor işin komik tarafı bu sorun yüzünden yok efendim 20 30 tane pc den olmuş , türktelekomu hacklemişler, siroz ve boğaz kanseri hastalıklarına yakalanmış, ihbar.gov.tr sitesine giriş yaptırmıyorlarmış gibi gibi şikayetlerde bulunuyor bu vatandaştan biraz araştırma doğrultusunda (aynı kişi ise) diğer forumlardada aynı sebepten konu açtığını gördüm youtube kanalını incelemek isteyenlere aşağıya linkini bırakıyorum iyi seyirler
Teknoseyirpcmihackledi diyen şahıs
merak ettiğim böyle kişiler neden hep tr den çıkıyor aklım almıyor doğrusu 🤣
Link çalışmıyo

Top Bottom