Neler Yeni

Tekrar lgs ye girmem gerekirmi

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Mert Aydınlı
Merhaba. Ben bu yaz LGS'ye girmiştim ve bir tane liseyi kazanmıştım ama o liseye kayıt olamadan kaza gecirdim ve 1 yıl okula gidemedim. Tercihlerde o liseyi kazanmıştım ama okula kayıt olmadığım için bir daha LGS'ye girmem gerekir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

liseyi kazandım tercihlerimde falan çıkmıştı sadece okulda kayıt yaptırıp gidemedim

KlausM

80+ Silver
Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği kurallara göre LGS sınavı yalnızca sınavın yapıldığı yıl için geçerlidir. Yani, 2025 LGS sınavına giren bir öğrenci, yalnızca 2025 yılı için yapılan lise yerleştirme işlemlerinde bu puanı kullanabilir.

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Mert Aydınlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği kurallara göre LGS sınavı yalnızca sınavın yapıldığı yıl için geçerlidir. Yani, 2025 LGS sınavına giren bir öğrenci, yalnızca 2025 yılı için yapılan lise yerleştirme işlemlerinde bu puanı kullanabilir.
yani birdaha girmem gerekirmi gerekmezmi 2024 haziranda girmiştim sınava

Clayz

80+ Silver
Merhaba. Ben bu yaz LGS'ye girmiştim ve bir tane liseyi kazanmıştım ama o liseye kayıt olamadan kaza gecirdim ve 1 yıl okula gidemedim. Tercihlerde o liseyi kazanmıştım ama okula kayıt olmadığım için bir daha LGS'ye girmem gerekir mi?

liseyi kazandım tercihlerimde falan çıkmıştı sadece okulda kayıt yaptırıp gidemedim
lgs 1 seferlık yapılan bır sınav. Yuksek ıhtımalle o okula gıdeceksın

Zzabuza

80+ Bronze
Kayıt diye bir şey yok sen o okulu tercih ettiysen ve okula puanın yettiyse o okula başlamış oldun zaten.

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Mert Aydınlı
Kayıt diye bir şey yok sen o okulu tercih ettiysen ve okula puanın yettiyse o okula başlamış oldun zaten.
tercihlerimde o okul çıktı ama kayıt ettirmediler kazadan dolayı yani o okulun öğrencisi değilim gibi

sınıfım okul numaram falan yok

Top Bottom