- Reaksiyon skoru
- 384
o zaman ayrıtercihlerimde o okul çıktı ama kayıt ettirmediler kazadan dolayı yani o okulun öğrencisi değilim gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sınıfım okul numaram falan yok
o zaman ayrıtercihlerimde o okul çıktı ama kayıt ettirmediler kazadan dolayı yani o okulun öğrencisi değilim gibi
sınıfım okul numaram falan yok
yani ben yine lgs ye gircekmiyim girmicekmiyim tercihlerimde kazanmıştımo zaman ayrı
Girmeyeceksin. Gidip okula Danışyani ben yine lgs ye gircekmiyim girmicekmiyim tercihlerimde kazanmıştım
Okuduğunu anlamıyor musun kardeşimyani birdaha girmem gerekirmi gerekmezmi 2024 haziranda girmiştim sınava
Hayır girecek sınav yapıldığı sene içerisinde geçerli onun dışında yerleşme yapamaz.Girmeyeceksin. Gidip okula Danış
Hayır. Ortaokul başarı puanı ile yerleşecek veya açık öğretime geçecek.Okuduğunu anlamıyor musun kardeşim
Hayır girecek sınav yapıldığı sene içerisinde geçerli onun dışında yerleşme yapamaz.
Ortaöğretim Başarı Puanı üniversite yerleşim puanını etkileyen notlardan biridir. Bu puanın hesaplanmasında öğrencinin liseyi bitirdiğinde aldığı diploma notu temel alınır. Diploma notunun hesaplanması için öğrencinin lise 1, 2, 3 ve 4. sınıflarda aldığı yıl sonu başarı puanlarının (YBP) ortalamasına bakılırHayır. Ortaöğretim başarı puanı ile yerleşecek veya açık öğretime geçecek.
Ortaokulda hesaplananı diyorum 6-7-8. Sınıfların ortalaması.(İlk mesajda ki yanlısı düzelttim)Ortaöğretim Başarı Puanı üniversite yerleşim puanını etkileyen notlardan biridir. Bu puanın hesaplanmasında öğrencinin liseyi bitirdiğinde aldığı diploma notu temel alınır. Diploma notunun hesaplanması için öğrencinin lise 1, 2, 3 ve 4. sınıflarda aldığı yıl sonu başarı puanlarının (YBP) ortalamasına bakılır
O zaman ortaöğretim puanı yazmayacaksın OBP yazacaksınOrtaokulda hesaplananı diyorum 6-7-8. Sınıfların ortalaması.(İlk mesajda ki yanlısı düzelttim)
Kardeşim artık lgsye giremezsin istesen de istemesen deyani ben yine lgs ye gircekmiyim girmicekmiyim tercihlerimde kazanmıştım