Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Tekrar Stokta Büyük Boy Mousepad Seçenekleri (900x400x2mm) Aliexpress Vergi Dahil 71,10₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Tolga
Rgbnin en ufağı 70e geldi çektim bir tane bakalım nasıl olacak. Farklı hesaptan da düz mousepadin en 900x400x3 olanı 84 civarına aldım bakalım umarım güzel çıkar. Teşekkürler indirimleri paylaşan arkadaşlara.

Bayramdurmus

80+ Bronze
Rgb olanın 900×400×4mm olanı her şey dahil 197 liraya stoğa girdi. (İlk sipariş indirimi.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geldi

Stok geldi

Stok geldi
Hocam teşekkür ederim 95 TL mavi renk çektim 1 tane

Siparişi kapattı hemen çok fazla alışveriş yazdım aynı adres diye sanırım tc filan değiştirdim neyse başka zaman alırım çok fazla sipariş oldu takip edemiyorum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
kea ipa
Hocam teşekkür ederim 95 TL mavi renk çektim 1 tane

Siparişi kapattı hemen çok fazla alışveriş yazdım aynı adres diye sanırım tc filan değiştirdim neyse başka zaman alırım çok fazla sipariş oldu takip edemiyorum :D
Ben de ban yemiştim bi ara. 1 ay sonra filan tekrar denediğimde hem tekrardan sipariş verebildim hem de kullandığım kartları tekrar kullanabildim

Bayramdurmus

80+ Bronze
Ben de ban yemiştim bi ara. 1 ay sonra filan tekrar denediğimde hem tekrardan sipariş verebildim hem de kullandığım kartları tekrar kullanabildim
Hallettim hocam adres farklı ödeme yöntemi farklı sipariş verdim :D

8 sipariş vermişim ali'den 4 tane'de temu var artık hangisi nerde unuttum daha bir şey almıcam 2 ay :D

Bayramdurmus

80+ Bronze
yeni hesap nasıl hallediyon izin vermiyor açtırmaya
Benim daha önce açılmış birden fazla mailim var hepsine aliexpres hesap açtım sorun olmadı telefon numarası istiyor sadece aynı numarayı girip onaylıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
kea ipa
Hallettim hocam adres farklı ödeme yöntemi farklı sipariş verdim :D

8 sipariş vermişim ali'den 4 tane'de temu var artık hangisi nerde unuttum daha bir şey almıcam 2 ay :D
Ne ucuz bulursam alıyorum unutuyorum sonra. Hiç yollamasalar fark etmeyeceğim bile :D Sonra bi gün açıyorsun gelen paketi ufak tefek bir şey geliyor ama sanki hediye almışsın gibi bi duygu yaratıyor fiyatı da çok uyguna gelince

Bayramdurmus

80+ Bronze
telefondan mı pc den mi ?
PC

Ne ucuz bulursam alıyorum unutuyorum sonra. Hiç yollamasalar fark etmeyeceğim bile :D Sonra bi gün açıyorsun gelen paketi ufak tefek bir şey geliyor ama sanki hediye almışsın gibi bi duygu yaratıyor fiyatı da çok uyguna gelince
Benim 2 tane klavye mikrofon vs büyük şeyler unutulmayacak :D

Son düzenleme:

Bayramdurmus

80+ Bronze
Klavye karar veremedim hepsi fiyatı yakın oldupu için en iyisi hangisi filan kararsız kaldım :/
Çok fazla çıktı en beğendiğim APAYADO K98 oldu onu bekliyorum özellikle

Bayramdurmus

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,304
Üyeler
161,432
Son üye
emir3407