Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Tekrar Stokta Büyük Boy Mousepad Seçenekleri (900x400x2mm) Aliexpress Vergi Dahil 71,10₺

Çok para verip de rog strix serisi mousepad almayacaksanız bunun altındaki kalitedeki ürünlerde kalite pek fark etmiyordur diye düşünüyorum. 70tl ye bimden küçük mousepad alınır anca 🤷
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim kullandığım mousepad bu:

Kullandığım mousepad e bu kadar para vermeyecek olsam aliexpressden çekerdim.
para var huzur var

almak istiyorum ancak indirim hakkımıda mousepad e kullanasım gelmedi ne yapsam bilemedim

Son düzenleme:
Yeni hesaplardan tekrar ilk indirim kullanabiliyorsun.

Her insanın bir miktar parası vardır, bir de bu parayı harcadığı bir alan vardır. Çok param olduğundan değil, paramı o alana harcadığımdan 😃
zevk meselesi diyosun

Yeni hesaplardan tekrar ilk indirim kullanabiliyorsun.

Her insanın bir miktar parası vardır, bir de bu parayı harcadığı bir alan vardır. Çok param olduğundan değil, paramı o alana harcadığımdan 😃
Hocam ben küçük boy almıştım yanlışlıkla daha gelmedi 70 TL'ye attığınız 2.si(ilk indirimsiz almışım 50 tl iken 76 olmuş) sence bunu alsam fazladan mı harcamış olurum yoksa o mouse pad bana yeter mi?(attığın 2.link 290x250x2)

Hocam ben küçük boy almıştım yanlışlıkla daha gelmedi 70 TL'ye attığınız 2.si(ilk indirimsiz almışım 50 tl iken 76 olmuş) sence bunu alsam fazladan mı harcamış olurum yoksa o mouse pad bana yeter mi?(attığın 2.link 290x250x2)
Ne demek istedin tam anlamadım ama küçük boy mousepad yerine masa boy tercih ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,704
Üyeler
173,541
Son üye
ayberk123453
Geri