Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🫡 150 TL 30 M 5050 Led Aliexpress

yaman..k

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığın linkten bakıyoruz ama senden başka kimseye gözükmüyor.
Ali yi bozduk iyice.
Dostum bende böyle gözüktüğü için paylaştım olmayan bir indirimi paylaşmam yanlış yaptıysam kusura bakmayın.

Olaylar karıştı ben indirim bitti olarak işaretleyeyim sorun çıkmasın. Fakat uygulama içinds saat sabah 10 a kadar devam ediyor.

Son düzenleme:

Aksy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ahmet Tamer

Dostum bende böyle gözüktüğü için paylaştım olmayan bir indirimi paylaşmam yanlış yaptıysam kusura bakmayın.

Olaylar karıştı ben indirim bitti olarak işaretleyeyim sorun çıkmasın. Fakat uygulama içinds saat sabah 10 a kadar devam ediyor.
Yok fırsatlardan girip yapınca oluyor dediğin gibi ben aldım az önce.

Ekler

• Screenshot_20240710_010619_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240710_010619_AliExpress.jpg
    393.3 KB · Hit: 52

yaman..k

80+ Silver

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Tuğra
Hayirlı olsun ben 30 m çok fazla olduğu için almadım.
kesip kullanma olanağım varmı
bide yeni hesap açarken telefon numarası istiyor aynı telefon numarası istesem yoldaki kargolarımın iptal olma olasılıgı varmı yoksa bumu iptal olur

Rudiarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Yılmaz
kesip kullanma olanağım varmı
bide yeni hesap açarken telefon numarası istiyor aynı telefon numarası istesem yoldaki kargolarımın iptal olma olasılıgı varmı yoksa bumu iptal olur
tabii ki, işaretli yerden (bakır) kesip kullanabilirsiniz, ya da kesilen yerlerden lehimleyip uzatadabilirsiniz, fakat 30m yi sürmek için güçlü mesela 5amper trafo gerekir yoksa loş yanar, bende 20m aldım kesip kullanacağım.
5 adet hesabım var aliexpresste, her yıl, aynı telefon, adres ve banka kartıyla alışveriş yapıyorum sorunsuz.

Weftly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış
tabii ki, işaretli yerden (bakır) kesip kullanabilirsiniz, ya da kesilen yerlerden lehimleyip uzatadabilirsiniz, fakat 30m yi sürmek için güçlü mesela 5amper trafo gerekir yoksa loş yanar, bende 20m aldım kesip kullanacağım.
5 adet hesabım var aliexpresste, her yıl, aynı telefon, adres ve banka kartıyla alışveriş yapıyorum sorunsuz.
dostum bende 20 metreelik aldım 10 metre kullanıyoerum fakat dediğin gibi loş yanıyor napmam lazım

Rudiarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Yılmaz
dostum bende 20 metreelik aldım 10 metre kullanıyoerum fakat dediğin gibi loş yanıyor napmam lazım
adaptörün kaç volt kaç amper, adaptörünün aynı voltajından daha yüksek amperi olanıyla değiştirirsen daha parlak yanar. 5volt 2amper eskisi ise 5volt 3 amper, 4amper 5amper kullanmalısın 5 volt ile 12 voltu karıştırırsan ledler patlar.

Weftly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış
adaptörün kaç volt kaç amper, adaptörünün aynı voltajından daha yüksek amperi olanıyla değiştirirsen daha parlak yanar. 5volt 2amper eskisi ise 5volt 3 amper, 4amper 5amper kullanmalısın 5 volt ile 12 voltu karıştırırsan ledler patlar.
bi instagram adresiniz varmı oradan daha detaylı konuşalım konuyu birkaç sorum varda eklersiniz siz beni bqrissss

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,309
Üyeler
163,464
Son üye
yasin2dev
Top Bottom