Neler Yeni

Telefon alacağım ama karar veremedim s21fe poco x7 pro nothing phone 2a

ledar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa yusufoglu
arkadaşlar samsung s21 fe(snapdragon) / poco x7 pro / nothing phone 2a arasında kaldım fiyat bakımından yakınlarancak hangisini tercih etsem bilmiyorum
-hangisinin daha düzgün kullanım deneyimi vereceğine karar veremedim lütfen önerilerinizi yazın

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Buğra Aykaç
Oyun için mi alacaksınız?

ledar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa yusufoglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam genel kullanım arayüz de önemli her işi görsün diyorum (oyun için çok düşünmeye gerek yok hepsi ideal performans verebiliyor)

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Buğra Aykaç
hocam genel kullanım arayüz de önemli her işi görsün diyorum (oyun için çok düşünmeye gerek yok hepsi ideal performans verebiliyor)
S21 FE batarya kısmında geride, Poco X7 Pro daha çok oyun oynayanlara hitap ediyor, geriye Nothing 2a kalıyor bence onu alabilirsiniz.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan
Benim farklı bir önerim olacak. Hepsinin eksiklerini kapatıyor.
HONOR 200 8/256, batarya iyi, işlemci iyi, kamera iyi, arayüz iyi, aradığın her şey bu cihazda mevcut.

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Kemal Gençer
arkadaşlar samsung s21 fe(snapdragon) / poco x7 pro / nothing phone 2a arasında kaldım fiyat bakımından yakınlarancak hangisini tercih etsem bilmiyorum
-hangisinin daha düzgün kullanım deneyimi vereceğine karar veremedim lütfen önerilerinizi yazın
Poco x7 Pronun epey üzerinde teknik puanı 77 s21 fe nin ve nothing phone 2a nın sırasıyla puanları 69 ve 62. Birçok özellik bakımından poco, diğer cihazlardan kağıt üzerinde daha iyi.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Buğra Aykaç
Poco x7 Pronun epey üzerinde teknik puanı 77 s21 fe nin ve nothing phone 2a nın sırasıyla puanları 69 ve 62. Birçok özellik bakımından poco, diğer cihazlardan kağıt üzerinde daha iyi.
Fazla gelir arkadaşa Poco X7 Pro,oyunla alakası yokmuş zaten bir de arayüze önem veriyor. Poco'nun arayüzü diğerlerine göre zayıf kalıyor yani Nothing 2a alınması daha mantıklı olur.

Top Bottom