Neler Yeni

Telefon alırken dolandırıldık

ahmetkhnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet Köhneli
arkadaşlar istanbul dan yeni havalimanında turkcell bayinin letgoda iphone 7 plus teşhir 2100 tl idi biz bu şahısla whatsapp üzerinden baya konuştuk.biz şahısa baya inandık çünkü bizim adımızdan tüm bilgimizi buldu,turkcell bayi olduğu için,adam bize videolar gönderiyor iş yerinden ve böyle bir yer var adıda MERKÜR İLETİŞİM TURKCELL BAYİİ idi.biz bu adama ilkden 2100 tl yolladık fakat gönderen kısmına adam bize bir şey yazmayın dedi ama biz genede ne olur ne olmaz yazdık,yazdığımızdan dolayıpara ne bizde ne onda,ama babamın demesi ile ona geçecek,tabi para ilkden ulaşamayınca biz 400 kapora yolladık.adamda bize telefonu yolladı uçak kargo ile bu arada ben samsunda oturuyorum,ertesi gün pldu adam eğer paranın geri kalanını yollamazsanız telefon çalıntı durumuna düşücek dedi,biz 2100 tlmiz bize gelmediği için yollamadık,bu arada kargo samsuna gelmiş dağıtıma çıkacak adam iptal ettiriri diyor babamda vazgeçti adam bize iban atın dedi attık bizi engelledi farklı numaradan adama ulaştık gene okuyup mesajları engelledi.biz turkcelli aradık ..sonra babam gene bügün ininal bankacılığınımı ne aradı hesap ininal le ilgili onlarda siz direk havale attiğiniz için biz bir şey yapamayız dediler polis arkadaşa söyledik savcılığa felan başvurun dediler.bu arada 2100 tlden haber yok hala ...vizde mağduruz adam farklı letgo hesabbından gene telefonu 2000 tl diye atmış ve bizede dediki pazartesi indirim son dedi 2100 tlden 2000 e düşürmüş.bu arda adam biz telefon alma sürecinde bizi azarlıyo gibi bi ısrarcılık anlatamam...neyse ben bu şahıs veya şahısları şikayet etsem bir sonuç elde edermiyiz?belki adam bu telefonu benim gibi birsürü kişiye sattı...telefon linki aşşağıda ...

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Geçmiş olsun. Umarım sorun çözülür.

arkadaşlar istanbul dan yeni havalimanında turkcell bayinin letgoda iphone 7 plus teşhir 2100 TL idi biz bu şahısla whatsapp üzerinden baya konuştuk.biz şahısa baya inandık çünkü bizim adımızdan tüm bilgimizi buldu,turkcell bayi olduğu için,adam bize videolar gönderiyor iş yerinden ve böyle bir yer var adıda MERKÜR İLETİŞİM TURKCELL BAYİİ idi.biz bu adama ilkden 2100 TL yolladık fakat gönderen kısmına adam bize bir şey yazmayın dedi ama biz genede ne olur ne olmaz yazdık,yazdığımızdan dolayıpara ne bizde ne onda,ama babamın demesi ile ona geçecek,tabi para ilkden ulaşamayınca biz 400 kapora yolladık.adamda bize telefonu yolladı uçak kargo ile bu arada ben samsunda oturuyorum,ertesi gün pldu adam eğer paranın geri kalanını yollamazsanız telefon çalıntı durumuna düşücek dedi,biz 2100 tlmiz bize gelmediği için yollamadık,bu arada kargo samsuna gelmiş dağıtıma çıkacak adam iptal ettiriri diyor babamda vazgeçti adam bize iban atın dedi attık bizi engelledi farklı numaradan adama ulaştık gene okuyup mesajları engelledi.biz turkcelli aradık ..sonra babam gene bügün ininal bankacılığınımı ne aradı hesap ininal le ilgili onlarda siz direk havale attiğiniz için biz bir şey yapamayız dediler polis arkadaşa söyledik savcılığa felan başvurun dediler.bu arada 2100 tlden haber yok hala ...vizde mağduruz adam farklı letgo hesabbından gene telefonu 2000 TL diye atmış ve bizede dediki pazartesi indirim son dedi 2100 tlden 2000 e düşürmüş.bu arda adam biz telefon alma sürecinde bizi azarlıyo gibi bi ısrarcılık anlatamam...neyse ben bu şahıs veya şahısları şikayet etsem bir sonuç elde edermiyiz?belki adam bu telefonu benim gibi birsürü kişiye sattı...telefon linki aşşağıda ...
hocam geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten de anlamıyorum
öbür dünyada ne yapacaklar çok merak ediyorum😞

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
arkadaşlar istanbul dan yeni havalimanında turkcell bayinin letgoda iphone 7 plus teşhir 2100 TL idi biz bu şahısla whatsapp üzerinden baya konuştuk.biz şahısa baya inandık çünkü bizim adımızdan tüm bilgimizi buldu,turkcell bayi olduğu için,adam bize videolar gönderiyor iş yerinden ve böyle bir yer var adıda MERKÜR İLETİŞİM TURKCELL BAYİİ idi.biz bu adama ilkden 2100 TL yolladık fakat gönderen kısmına adam bize bir şey yazmayın dedi ama biz genede ne olur ne olmaz yazdık,yazdığımızdan dolayıpara ne bizde ne onda,ama babamın demesi ile ona geçecek,tabi para ilkden ulaşamayınca biz 400 kapora yolladık.adamda bize telefonu yolladı uçak kargo ile bu arada ben samsunda oturuyorum,ertesi gün pldu adam eğer paranın geri kalanını yollamazsanız telefon çalıntı durumuna düşücek dedi,biz 2100 tlmiz bize gelmediği için yollamadık,bu arada kargo samsuna gelmiş dağıtıma çıkacak adam iptal ettiriri diyor babamda vazgeçti adam bize iban atın dedi attık bizi engelledi farklı numaradan adama ulaştık gene okuyup mesajları engelledi.biz turkcelli aradık ..sonra babam gene bügün ininal bankacılığınımı ne aradı hesap ininal le ilgili onlarda siz direk havale attiğiniz için biz bir şey yapamayız dediler polis arkadaşa söyledik savcılığa felan başvurun dediler.bu arada 2100 tlden haber yok hala ...vizde mağduruz adam farklı letgo hesabbından gene telefonu 2000 TL diye atmış ve bizede dediki pazartesi indirim son dedi 2100 tlden 2000 e düşürmüş.bu arda adam biz telefon alma sürecinde bizi azarlıyo gibi bi ısrarcılık anlatamam...neyse ben bu şahıs veya şahısları şikayet etsem bir sonuç elde edermiyiz?belki adam bu telefonu benim gibi birsürü kişiye sattı...telefon linki aşşağıda ...
Sonuç elde edebilir misin bilmiyorum ama kişisel IBAN'a attıysanız açıklama kısmına ne yazarsanız yazın karşıya ulaşır diye biliyorum. Adam yalan söylüyor.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Uygunsuz dil
Hiç sorun yok git abi polise göster kanıtı s**** s***** verecek o parayı sorun yok.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Elinde kanıt varsa edersin.
Ama letgo adı yok adamın adı yok bir şeyi yok.
Yine şikayette bulunun delillerle

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Her türlü bulunur letgo hesabında bile ismi falan zorunlu hiç canını sıkma kankam git karakola hemen hallolur adamın yeri yurdu bellidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bunun... Forumdayız.
Bunun annesi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,048,363
Üyeler
166,364
Son üye